ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε σοβαρή κατάσταση ο επιχειρηματίας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει-είχε επιτεθεί σε εφοριακό στη Πάτμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
455

Σε σοβαρή κατά­σταση νοση­λεύ­ε­ται στο νοσο­κο­μείο της Λέρου ο Κώστας Γαμπιε­ρά­κης, ο επι­χει­ρη­μα­τίας που είχε χτυ­πή­σει έναν εφο­ριακό το περα­σμένο καλο­καίρι στο λιμάνι της Πάτμου.

Σύμφωνα με το patmostimes.gr, τον επι­χει­ρη­μα­τία βρήκε υπάλ­λη­λος του, μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο υπόγειο του πρα­τή­ριου που δια­τη­ρεί. Αμέσως ειδο­ποι­ή­θηκε η αστυ­νο­μία, αλλά και ασθε­νο­φόρο που μετέ­φερε τον Κώστα Γαμπιε­ράκη αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου.

Οι γιατροί κατά­φε­ραν να στα­μα­τή­σουν έγκαιρα την αιμορ­ρα­γία με απο­τέ­λε­σμα ο επι­χει­ρη­μα­τίας να έχει δια­φύ­γει, προς το παρόν, τον κίνδυνο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λόγω της σοβα­ρό­τη­τας της κατά­στα­σης του, κρίθηκε ανα­γκαία η μετα­φορά του στο νοσο­κο­μείο της Λέρου.

Σύμφωνα με τα στοι­χεία, όλα δεί­χνουν ότι πρό­κει­ται για από­πειρα αυτο­κτο­νίας, με πλη­ρο­φο­ρίες να ανα­φέ­ρουν ότι ο επι­χει­ρη­μα­τίας το τελευ­ταίο διά­στημα αντι­με­τώ­πιζε πολλά προ­βλή­ματα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ο Κώστας Γαμπιε­ρά­κης είναι το πρόσωπο που είχε χτυ­πή­σει εφο­ριακό το περα­σμένο καλο­καίρι στην Πάτμο. Σύμφωνα με τους εφο­ρια­κούς, ο δράστης επι­τέ­θηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλη­σί­ασε ενώ περ­πα­τού­σαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφο­ρια­κοί και μόλις ο νεαρός ελεγ­κτής του απά­ντησε κατα­φα­τικά, εκείνος άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και να τον χαστου­κί­ζει.

Πηγή: patmostimes.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.