Ειδήσεις

Πάνω από 10.000 Ροδίτες στην πορεία «Ρόδος για τη ζωή»!

Έπιασε τελικά τον μεγάλο «στόχο» η εκδήλωση ‘Ρόδος για τη ζωή’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, για 8η συνεχόμενη χρονιά στη Ρόδο.
Τα έσοδα ανήλθαν στα 47.000 ευρώ (τόσο από τα μπλουζάκια που πωλήθηκαν όσο και από δωρεές που έγιναν) και θα διατεθούν για την προμήθεια εξοπλισμού, για την αναβάθμιση του Παθολογοανατομικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Την Κυριακή από νωρίς το πρωί βοηθούντος και του καιρού, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία δημαρχείου. Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών έσπευσαν να δώσουν το παρών σε μια προσπάθεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που γίνεται κάθε χρόνο και διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘Ρόδος για τη ζωή’ .
Μιλώντας στην «δ» η γραμματέας της ΑΜΚΕ κα Νάντα Ροχάνη και υπεύθυνη για τους εθελοντές, τόνισε τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και από την φετινή διοργάνωση. Η Ρόδος, ο κόσμος, οι συμπολίτες μας, οι χορηγοί μας, οι εθελοντές έδωσαν το παρών, φόρεσαν ένα από τα μπλουζάκια μας ‘Η Ρόδος για τη ζωή’ και απέδειξαν ότι όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Να δώσουμε βοήθεια στον συνάνθρωπο. Ο στόχος μας, καλύφθηκε τόσο από τις προσπάθειες όλων, τις συμμετοχές αλλά και από δωρεές».
Παρουσιαστές ήταν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηϊωάννου και ο δημοσιογράφος Κώστας Σαμιωτάκης, ενώ την ‘προθέρμανση’ ανέλαβε ο γυμναστής Στέλιος Πηδιάκης.
Η φετινή χρονιά, είναι η 8η που πραγματοποιείται η εκδήλωση κατά του καρκίνου στην Ρόδο, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έσπασε όλα τα ρεκόρ καθώς πάνω από 10.000 κόσμου προσήλθε για να τρέξει για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.
Πολλή δουλειά έγινε από τους εθελοντές καθώς συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα που δούλεψαν καθημερινά προκειμένου να βοηθήσουν ο καθένας από το πόστο του.
Τέλος να σημειωθεί ότι η ΑΜΚΕ ‘Ρόδος για τη ζωή’ πέραν των ευχαριστηρίων που απευθύνει προς τους συμπολίτες μας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα μπλουζάκια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου