Ειδήσεις

“Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα: είναι τόσο κενή όσο κενά και άνευ περιεχομένου είναι και τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τα νησιά μας”

Στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν διακριθεί μόνον σε ένα τομέα: στο ψέμα.

Από τη μία μεριά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καματερός με τον κ. Κουβέλη κάνουν λόγο για εφαρμογή πολιτικών για τη νησιωτικότητα και από την άλλη οι νησιώτες βιώνουν καθημερινά τα τραγικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ξεχνά ο κ. Τσίπρας ότι εκείνος παρέδωσε εν μία νυκτί το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ των νησιών στην τρόικα;

Αγνοεί ο κ. Τσίπρας ότι τα νοσοκομεία στα νησιά μας υπολειτουργούν και στερούνται των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων;

Δεν ενημερώθηκε ο κ. Τσίπρας ότι το ΕΚΑΒ στα νησιά μας λειτουργεί σε ορισμένες βάρδιες; Δεν πληροφορήθηκε ο κ. Τσίπρας ότι μόλις τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε ασθενής στην Κάλυμνο επειδή δεν λειτουργούσε η νυκτερινή βάρδια του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο;

Απεμπόλησε από τη μνήμη του ο κ. Τσίπρας ότι άφησε τα νησιά μας απροστάτευτα στο έλεος της μεταναστευτικής κρίσης;

Αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας ότι η υπερφορολόγηση που ο ίδιος συνειδητά έχει επιβάλει σκοτώνει και τις νησιωτικές επιχειρήσεις και την νησιωτική οικονομία;

Οι νησιώτες έχουν ζήσει στο πετσί τους την κυβερνητική αδιαφορία και ανικανότητα.

Μάλλον, μόνο η βιβλιοθήκη του νέου Υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουβέλη αντικατοπτρίζει πλήρως τις  νησιωτικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα: είναι τόσο κενή όσο κενά και άνευ περιεχομένου είναι και τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τα νησιά μας.

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου