ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα του Β. Καλοπήτα για την ιστορική επέτειο της 8ης Μαΐου 1945

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καλοπήτας Βαϊος

Mε αφορμή την παρου­σία του στις εκδη­λώ­σεις στην  Σύμη  για τη συμπλή­ρωση 71 ετών, από την υπο­γραφή της από­φα­σης για την παρά­δοση της Δωδε­κα­νή­σου στις συμ­μα­χι­κές δυνά­μεις ο  κ. Βάιος Καλο­πή­τας μέλος της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής και Ανα­πλη­ρω­τής Γραμ­μα­τέας Πολι­τι­κής Του­ρι­σμού του ΠΑΣΟΚ  δήλωσε :

«Συμπλη­ρώ­θη­καν 71 χρόνια από την υπο­γραφή της από­φα­σης για την παρά­δοση της Δωδε­κα­νή­σου στις συμ­μα­χι­κές δυνά­μεις.  Έγινε ουσια­στικά  η αρχή για την απε­λευ­θέ­ρωση της Δωδε­κα­νή­σου.  Εμείς ιδιαί­τερα σήμερα, έχουμε χρέος να τιμή­σουμε εκεί­νους που αγω­νί­στη­καν τότε για να ζήσουμε όλοι εμείς ελεύ­θε­ροι. Οι μέρες εκείνες μας θυμί­ζουν πως πρέπει να αγω­νι­στούμε με  δύναμη,  θάρρος  πείσμα αλλά και πάθος,  για να έρθουν  καλύ­τε­ρες ημέρες.»

 

Βάιος Καλο­πή­τας

Αν. Γραμ­μα­τέας Του­ρι­σμού ΠΑ.ΣΟ.Κ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.