Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στη Ρόδο τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα τιμήσει τις εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση και θα συζητήσει με τους τοπικούς φορείς τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικός νέας νοοτροπίας, με ιδέες και σοβαρή θέληση για υλοποίηση όσων θεμάτων υποσχεθεί στον ελληνικό λαό.
Πρώτα ενημερώνεται σωστά και μελετά τα προβλήματα και μετά υπόσχεται!
Όχι αντίστροφα, όπως γίνεται τελευταία.
Ο Έλληνας έχει κουραστεί να ακούει λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά και πλήρη απραξία ή και άσχετη πολιτική μετεκλογικά.
Ο Έλληνας θέλει συνέπεια, θέλει πλέον την αλήθεια!
Πριν 150 χρόνια ο Κουμουνδούρος έλεγε στη Βουλή: «Πότε κύριοι Βουλευταί θα μάθουμε να υποσχόμεθα ό,τι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και να πραγματοποιούμε ό,τι υποσχόμεθα;»! Από τότε λίγοι πολιτικοί εφάρμοσαν αυτή την αρχή. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πιστεύει σ’ αυτή την αρχή και έχει δώσει δείγματα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός που μας εμπνέει με τις ιδέες του, με την παρρησία του, με τις γνώσεις του, αλλά και τη σεμνότητα, το ήθος του και τη συνέπειά του.
Δεν ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος που αρνήθηκε βουλευτική Μερσεντές και συνοδεία όταν πρωτοεξελέγη και ο πρώτος μεταξύ ολίγων, που υπέγραψε για την κατάργηση του απαράδεκτου άρθρου 86 του Συντάγματος.
Ελπίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ανάληψη της εξουσίας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα προχωρήσει με θάρρος στην επίλυση και των θεμάτων που απαιτούν αναθεώρηση του Συντάγματος με μία Κυβέρνηση από μέλη με γνώση των θεμάτων και αποφασιστικά και μια Κοινοβουλευτική ομάδα, που ο λαός θα επιλέξει μεταξύ παλαιών και νέων Βουλευτών.
Ο Έλληνας έχει βαρεθεί την κοροϊδία και τον λαϊκισμό και δε μένει πλέον σταθερά οχυρωμένος στα κάγκελα των παλιών ιδεοληψιών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί σήμερα τη μόνη ελπίδα των Ελλήνων και συνεπώς και των Δωδεκανησίων, διότι η Δωδεκάνησος, παρά την τουριστική ανάπτυξή της και ίσως και λόγω αυτής, έχει πολλές ανάγκες, όπως επιτυχώς τις ανέπτυξαν και οι Εκπρόσωποί μας προ ημερών στη Βουλή.
Η Ελλάδα οφείλει πολλά στη Δωδεκάνησο. Δεν μπορεί να φαντασθεί κανείς Ελλάδα χωρίς το πεντάγωνο Πάτμος-Αστυπάλαια-Κάσος-Καστελόριζο-Αγαθονήσι-Πάτμος!
Και όχι μόνον για λόγους οικονομικούς και πληθυσμιακούς!
Οι Δωδεκανήσιοι, που έζησαν 650 χρόνια υπό διαφόρους κατακτητές και όμως παραμένουν Έλληνες, όσο όλοι οι Έλληνες που διατήρησαν την εθνική συνείδηση, τη θρησκεία και τη γλώσσα, θέλουν επι τέλους Κυβερνήτη με γνώσεις, με θέληση, με κύρος στο εξωτερικό, με ήθος και με ειλικρίνεια στην επίλυση των προβλημάτων, που δημιουργεί και η ιδιομορφία των νησιών μας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να στηρίξουμε τις ελπίδες μας γι’αυτά στο σημερινό Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυριανό Πρωθυπουργό της χώρας.

Ρόδος 05 Μαρτίου 2018 Γεώργιος Αντ.
Χαραλαμπόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ