Μια άτυπη διαδικτυακή… κόντρα έλαβε χώρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και οι δύο με αναρτήσεις τους στο twitter τοποθετήθηκαν με πολύ διαφορετικό τρόπο για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε το πρώτο, σημειώνοντας ότι «δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», ενώ ο πρωθυπουργός επέμεινε σε ένα σύνθημα που είχε γραφτεί τον Δεκέμβρη του 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τιτιβίσματα έλαβαν χώρα με διαφορά ολίγων λεπτών.

Δείτε το tweet του Αλέξη Τσίπρα:

O Δεκέμβρης ήταν ερώτηση. Γράφτηκε σε ένα τοίχο της Αθήνας εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του 2008. Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η νέα γενιά, ο λαός μας έδωσε και δίνει έναν δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες, με καθαρό πρόσωπο για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

 Δείτε το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών – για μια ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…

thetoc.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ