Ειδήσεις

Η συγγνώμη της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το σκίτσο του Π. Ζερβού

Συγγνώμη από τους αναγνώστες της στην Ελλάδα και την Κύπρο «που ένιωσαν να προσβάλλονται από το σκίτσο» του Π. Ζερβού ζητά η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η εφημερίδα αναφέρει:

Το σκίτσο του Π. Ζερβού, που δημοσιεύθηκε χθες (5/7/2019) στην εφημερίδα μας και συνδέει το δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 με τη διχοτομημένη μετά την τουρκική εισβολή Κύπρο προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Το σκίτσο αυτό δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της βασικής αρχής της ελευθερίας της έκφρασης των συντακτών και συνεργατών μας και της πολυφωνίας που διέπει τη λειτουργία της εφημερίδας μας, αλλά δεν εκφράζει την άποψη της «Εφ.Συν.», η οποία δεν υποστηρίζει κανένα παραλληλισμό ανάμεσα στο αποτέλεσμα εκείνου του δημοψηφίσματος και το κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο που ένιωσαν να προσβάλλονται από το σκίτσο αυτό, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου