Τις ομορφιές, την τοπική γαστρονομία και την φιλοξενία της Καρπάθου , είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Ιταλογερμανιδες Bloggers Vicky και Amandine (Thegolgenbun, Les Berlinettes) στις αρχές Ιουνίου, προσκεκλημένες της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου.
-Με στόχο την διαφήμιση της Καρπάθου σε ηλεκτρονικά μέσα και blogs, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Καρπάθου τις προσκάλεσε, φιλοξένησε και ξενάγησε στις αρχές Ιουνίου.

Οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός, αφού όπως μας ενημερώνει:
«Οι προσκεκλημένες bloggers έμειναν εντυπωσιασμένες, ανάρτησαν πλήθος φωτογραφιών και θα κοινοποιήσουν και εκτενές άρθρο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της Επιτροπής Ντίνο Πρωτόπαπα, Μιχάλη Ρεϊση, Δέσποινα Νταργάκη, Μανώλη Μαγριπλή, Φωτεινή Φράγκου για τον χρόνο που διέθεσαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν αναφορικά με τη φιλοξενία .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που προσέφεραν κατάλυμα, αυτοκίνητο , γεύματα , δραστηριότητες diving, hiking, biking (Μαριάννα Βιτωρουλη, Ποπη Βιτωρουλη, Europcar, Karpathos Diving Center, ION club, Μανώλη Φράγκο , Μανώλη Διακομιχάλη, Ευγενία Φουρτίνα )»

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ