Αθλητικά

Ημερίδα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς στον Αρχάγγελο

Τα σωματεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί της Ρόδου, συγκεντρώθηκαν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη Ημερίδα Ενημέρωσης Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς.

Ο Σύλλογος Φίλων Μοτοσυκλέτας Αρχαγγέλου, ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου, ο Ροδιακός Όμιλος Μοτοσυκλέτας, ο Σ.Ε.Ο. Δωδεκανήσου και ο Σύλλογος Φορτηγών Δ/Χ, μετά από συμβούλιο που πραγματοποίησαν και εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σχετικά με την ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά την οδική και κυκλοφοριακή συμπεριφορά, υλοποιούν στις 25 Μαρτίου 2020, στον Αρχάγελλο της Ρόδου, στον κεντρικό δρόμο την πρώτη Ημερίδα Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς. Μια ημερίδα ενημέρωσης μικρών και μεγάλων με κάθε εφικτό και δημιουργικό μέσο για τους κανόνες ασφαλείας στην δίτροχη και τετράτροχη οδήγηση.
Η σχετική ανακοίνωση: «Με την στήριξη των Αρχών του τόπου μας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΔΟΠΑΡ, το Τ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου και το τμήμα Τροχαίας Ρόδου, θα λάβει χώρα το γεγονός.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει ενημέρωση και επίδειξη κανόνων ασφαλείας και συμπεριφοράς από έγκυρους καταρτισμένους ανθρώπους, προσομοιωτής οδήγησης, επίδειξη πρώτων βοηθειών από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Ε.Σ.Υ., εθελοντική αιμοδοσία με την βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», και πολλές άλλες δραστηριότητες μικρών και μεγάλων.
Ο Κώστας Στεφανής με την εκπομπή Traction θα είναι παρόν για την παρουσίαση της Ημερίδας.
Μέσα στους στόχους των σωματείων είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά δύο απινιδωτών καρδιάς, καθώς και διάφορα αναγκαία φαρμακευτικά είδη πρώτων βοηθειών.
Τα σωματεία που έχουν αναλάβει την δράση, συζητούν την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού αυτοκινητοδρομίου στην Ρόδο για όλους, στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια και στήριξη των Τοπικών Αρχών και των πολιτών του νησιού.
Ο μεγαλύτερος στόχος της Ημερίδας Κυκλοφοριακής Συμπεριφοράς είναι να ενημερώσει τους πολίτες γιατί τελικά….. «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου