- Ο Αστέρας Παστίδας αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, μεταξύ αυτών ο νεοαποκτηθείς μέσος Ράπτης και ο Φώτης Μπάρδος με θλάση.
- Η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη 3-1 επί νεοφώτιστης ομάδας, παρά την κόπωση από το προηγούμενο δύσκολο ταξίδι.
- Ο προπονητής περιμένει αντίστοιχη αγωνιστική προσέγγιση στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου στην 5η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.
- Ο Αστέρας Παστίδας ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ Κω για την άριστη φιλοξενία στην πρόσφατη επίσκεψη, εκφράζοντας την πρόθεση να ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο.
Πληγωμένος από δύο σημαντικές απουσίες, αλλά και αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στα όσα κατάφερε την παραμένει Τρίτη στην έδρα του ΠΑΟΚ Κω, δείχνει ο Αστέρας Παστίδας στο σαββατιάτκο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Άρη Αρχαγγέλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο Γιάννης Αρχοντούλης είδε τις φωνές του μετά την ηχηρή ήττα με 6-1 από τη Ρόδο να πιάνουν τόπο και τους παίκτες του να αντιδρούν, να βγάζουν ποδοσφαιρικό εγωισμό και να επικρατούν με 3-1 στο γήπεδο μίας νεοφώτιστης, πλην όμως επικίνδυνης ομάδας.
Παρά την κόπωση ενός δύσκολου ταξιδιού και την πίεση που τους συνόδευε, οι “κυανόλευκοι” δεν απογοήτευσαν τον προπονητή τους, ο οποίος περιμένει ανάλογη προσέγγιση και σήμερα, σε μία αναμέτρηση με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
Δύο είναι οι απουσίες τις οποίες καλείται να διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα.
Εκτός θα μείνει ο τραυματίας νεοαποκτηθείς μέσος Ράπτης, καθώς και ο Φώτης Μπάρδος, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.
Στους παραπάνω οι Παστιδενοί συνυπολογίζουν και δύο ποδοσφαιριστές που ήταν κομμάτι του αρχικού σχεδιασμού.
Ο πρώτος είναι ο Μανώλης Κορκίδας, ο οποίος αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τριπλού κατάγματος που υπέστη στην κλείδα και ο δεύτερος ο Κώστα Λίμα.
Ο άτυχος αθλητής, ο οποίος έχασε το πόδι του σε φρικτό τροχαίο ατύχημα, αποκτήθηκε προκειμένου να προσφέρει πλεόνασμα ποιότητας στον αγωνιστικό χώρο και την προσωπικότητά του στα αποδυτήρια και η απώλειά του είναι τεράστια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΩ
Άριστη φιλοξενία επιφυλάχθηκε στην αποστολή του Αστέρα Παστίδας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κω, από τους ανθρώπους του τοπικού ΠΑΟΚ.
Η διοίκηση του σωματείου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:
“Ο Αστέρας Παστίδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κω για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας. Θα χαρούμε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου, στην έδρα μας. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ Κω καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!”.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.