Τοπικές Ειδήσεις

Χρυσό Travelife και πιστοποιήσεις ISO για τα ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection

Την πιστοιποίηση Travelife Gold, τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ξενοδοχειακά καταλύματα, έλαβε για τρίτη φορά το ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa.

Συνολικά τρία ξενοδοχεία του ομίλου διαθέτουν την πιστοποίηση Travelife Gold, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες και τη δέσμευση του ομίλου απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον υπό την ομπρέλα του “Travel with Care” προγράμματος του.

Η Τravelife, σύστημα πιστοποίησης βιώσιμου τουρισμού, αξιολόγησε τις επιδόσεις του ξενοδοχείου Princess Andriana Resort & Spa σε ότι αφορά την υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών του επιπτώσεων.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ξενοδοχείο αξιολογήθηκε βάσει 163 κριτηρίων, όπως η ελαχιστοποίηση της ποσότητας ενέργειας και κατανάλωσης του νερού, αλλά και για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων, παράγοντες που συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σε συνέχεια των παραπάνω, τις πιστοποιήσεις ISO 9001, 22000 και 14001 κατέχουν πλέον τέσσερα ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection – Hatzilazarou Group.

Τα ξενοδοχεία Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun Hotel έλαβαν τις πιστοποιήσεις ISO ακολουθώντας τα ξενοδοχεία Princess Andriana Resort & Spa και Boutique 5 Hotel & Spa.  Οι πιστοποιήσεις αυτές βεβαιώνουν την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) καθώς και περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001).

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, με αυθεντικό πάθος για την ελληνική φιλοξενία και με αφοσίωση στην τελειότητα. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα 2150 δωματίων, 1400 εργαζομένων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες κάθε επισκέπτη. Ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου