Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα πάνω από το Αιγαίο παρόλο που την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ειδικότερα, την Δευτέρα, τουρκικά κατασκοπευτικά τύπου CN – 235 προέβησαν σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ενώ σημειώθηκαν και δύο παραβάσεις του FIR Αθηνών.
Τέλος, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική από ελληνικά αεροσκάφη.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.