ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κω 

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη ημε­δα­πού για ναρ­κω­τικά και κατοχή εκρη­κτι­κών στην Κάλυμνο    Την 04-09-2024 το πρωί συνε­λή­φθη στην Κάλυμνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων, 26χρονος ημε­δα­πός γιατί στο πλαίσιο έρευνας στην κατοι­κία του βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν -3- γραμμ. ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης, -3- αυτο­σχέ­δια τσιγάρα, θρυμ­μα­τι­στής, ναρκωτικό-φαρμακευτικό δισκίο, χωρίς ιατρική συνταγή, σπόροι κάν­να­βης και -60- κρο­τί­δες με φιτίλι.

Σχη­μα­τι­σμός δικο­γρα­φίας για θανα­τη­φόρο τροχαίο ατύχημα στην Κω   

Την 04-09-2024/10.40’ στην περιοχή Μαστι­χάρι Κω, επί της Επαρχ. οδού Κω-Μαστιχαρίου, Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητο οδη­γού­μενο από 45χρονο μεσυ­νε­πι­βά­τισσα 45χρονη συγκρού­στηκε πλα­γιο­με­τω­πικά με δίκυκλο μοτο­πο­δή­λατο που οδη­γούσε 23χρονη, όλοι τους αλλο­δα­ποί.  Απο­τέ­λε­σμά του τρο­χαίου ατυ­χή­μα­τος ήταν ο θανά­σι­μος τραυ­μα­τι­σμός της 23χρονης. Ο 44χρονος οδηγός συνε­λή­φθη. Τα ακριβή αίτια και οι συν­θή­κες του τρο­χαίου δυστυ­χή­μα­τος ερευ­νώ­νται από το Αστυ­νο­μικό Τμήμα Ηρα­κλει­δών.

Σύλληψη διω­κό­με­νου αλλο­δα­πού στη Κω. ην 04-09-2024 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ηρα­κλει­δών Κω, 44χρονος αλλο­δα­πός σε βάρος του οποίου εκκρε­μούσε ένταλμα σύλ­λη­ψης της Ανα­κρί­τριας Πλημ/κών Κω, για κατά­χρηση ανη­λί­κου σε ασέλ­γεια και απο­πλά­νηση παιδιών.

Σύλληψη αλλο­δα­πού για παρα­βά­σεις Κ.Ο.Κ. στη Λέρο    Την 04-09-2024 το βράδυ συνε­λή­φθη στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, 45χρονος αλλο­δα­πός, ο οποίος οδη­γούσε Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη η  μεδαπού για ναρ­κω­τικά στη Λέρο    Την 05-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, 44χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέ­θη­καν και­κα­τα­σχέ­θη­καν -3- γραμμ. κοκα­ΐ­νης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.