Τοπικές Ειδήσεις

«Εκτός πραγματικότητας οι δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού»

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου

Οι δηλώσεις του Υπουργού Χ. Θεοχάρη για το άνοιγμα του τουρισμού, για ακόμη μία φορά δείχνουν ότι η κυβέρνηση κρατάει αποστάσεις από την πραγματικότητα. Αν και ο κ. Θεοχάρης εξέφρασε την υπερηφάνια του για το σχέδιο της κυβερνησης, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος εφαρμόστηκε με ακρίβεια, αυτό δεν είναι φανερό στην τοπική κοινωνία, εκτός και αν το σχέδιο στο οποίο αναφέρεται ο είναι η παντελής έλλειψη σχεδίου.

Εξαρχής δεν απαιτούνταν αρνητικό τέστ COVID-19 για να εισέλθουν οι τουρίστες στην χώρα, πράγμα το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα και ας διατυμπανίζει η κυβέρνηση την ατομική ευθύνη, ρίχνοντας ευθύνες στους νέους αλλά και γενκότερα στου πολίτες, οι οποίοι διατήρησαν άριστη στάση όσον αφορά τα υγειονομικά πρότυπα. Δεν υπήρξε καμία ουσιαστική οικονομική στήριξη στους εργαζομένους αλλά και τους μικρομεσαίους προκαλώντας έτσι πίεση και αναταραχή στην καθημερίινή ζωή της τοπικής κοινωνίας αλλά και γενικότερα των νησιών που βασίζονται στον τουρισμό, καθώς γνωρίζουν ότι ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Ζητάμε αμέσως από την κυβέρνηση να σταματήσει τον συνεχή εμπαιγμό της προς τον κόσμο του τουρισμού και την εκπόνηση ένος σοβαρού σχεδίου για την οικονομική στύρηξη των εργαζομένων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον κλάδο.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου