Τοπικές Ειδήσεις

Νέος πρόεδρος στην Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου ο Μανώλης Μαρκόπουλος

Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε χθες το 15μελές συμβούλιο της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, μετά την παραίτηση από την θέση του προέδρου αλλά και μέλους του διοικητικού συμβουλίου, του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, εξελέξη πρόεδρος σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας, συναδελφικότητας, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας κ. Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, μέλος του Δ.Σ. από το έτος 2011.
Με επίσης ομόφωνη απόφαση, εκλέχθηκε για να καλύψει τη θέση του γενικού γραμματέα ο κ. Κωνσταντίνος Μηνέτος.
Ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που εδειξαν στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε μέσα από συλλογική εργασία να συνεχίσει το έργο της ΕΞΡ, για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και του τόπου
“Έχοντας στο πλευρό μας τα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτικής ηγεσίας και με την συνεργασία των Δευτεροβάθμιων Οργάνων του κλάδου μας, ευελπιστούμε στην επίλυση των καίριων ζητημάτων που απασχολούν την Ροδιακή Ξενοδοχία και κατά συνέπεια την τοπική οικονομία.”
Η θητεία του κ. Μαρκόπουλου θα ολοκληρωθεί στο διάστημα Μαΐου – Οκτωβρίου 2020 οπότε και θα προκηρυχθούν εκ νέου εκλογές από τα μέλη.
Ο κ. Μαρκόπουλος, 34 ετών, είναι έγγαμος πατέρας ενός παιδιού, με σπουδές στο τμήμα  Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με μάστερ στη Διοίκηση Υπηρεσιών (M.Sc) Άριστα- Ειδίκευση. Ανάπτυξη και Διοίκηση Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου από το 2011, το διάστημα 2011-2014 Υπεύθυνος Έρευνας Τεχνολογικών Εφαρμογών, το διάστημα 2017 Ταμίας κ Υπεύθυνος Έρευνας Τεχνολογικών Εφαρμογών και έκτοτε Γενικός Γραμματέας & Έφορος Περιβάλλοντος & Πράσινης Ανάπτυξης, Εξοικονόμησης Ενέργειας & Υδάτινων Πόρων.
Είναι επίσης επίτιμος Πρόξενος της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Ρόδο.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
• Αριστείο-τιμητικός έπαινος καλύτερης επίδοσης μεταξύ των αποφοίτων
της Ειδίκευσης Ανάπτυξης και Διοίκησης Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού του Μάστερ στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάρτιος 2010
•  Βραβείο στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιούλιος 2006
• Υπότροφος του ΙΚΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου