ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρατούμενος χτύπησε αστυνομικούς

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δι­κο­γρα­φία εις βάρος ενός 31χρο­νου Αλ­βα­νού κρα­τού­με­νου για απεί­θεια, πρό­κλη­ση σω­μα­τι­κής βλά­βης και αντί­στα­ση κατά της αρχής σχη­μα­τί­ζουν οι αστυ­νο­μι­κοί του ΑΤ Ρόδου.

Ο 31χρο­νος Αλ­βα­νός, που κα­τη­γο­ρεί­ται με έναν 31χρονο Ρο­δί­τη για σύ­στα­ση συμ­μο­ρί­ας, διά­πρα­ξη λη­στειών από κοι­νού κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και πα­ρά­νο­μη οπλο­χρη­σία, σε υπό­θε­ση που εκ­κρε­μεί προς εξέ­τα­ση ενώ­πιον του Μο­νο­με­λούς Εφε­τεί­ου Δω­δε­κα­νή­σου, πρω­τα­γω­νί­στη­σε σε απί­θα­να επει­σό­δια κατά την διάρ­κεια με­τα­γω­γής.

Πιο συ­γκε­κρι­μέ­να ενώ αστυ­νο­μι­κοί του ΑΤ Ρόδου επι­χεί­ρη­σαν την με­τα­φο­ρά του, όπως κι άλλων κρα­του­μέ­νων στο ακρο­α­τή­ριο του ως άνω δι­κα­στη­ρί­ου, ενό­ψει εκ­δί­κα­σης της υπό­θε­σης, ο Αλ­βα­νός ενο­χλη­μέ­νος για το ό,τι του ζη­τή­θη­κε να σβή­σει το τσι­γά­ρο που κά­πνι­ζε και εν συ­νε­χεία του σβή­στη­κε από αστυ­νο­μι­κό, προ­κει­μέ­νου να ει­σέλ­θει στο όχημα της με­τα­γω­γής, φέ­ρε­ται να τον χτύ­πη­σε με μπου­νιές στο πρό­σω­πο και εν συ­νε­χεία να αντι­στά­θη­κε χτυ­πώ­ντας κι άλ­λους αστυ­νο­μι­κούς, που επι­χεί­ρη­σαν να τον ακι­νη­το­ποι­ή­σουν.

Σή­με­ρα ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θεί ενώ­πιον του Αυ­το­φώ­ρου, ενώ οι αστυ­νο­μι­κοί έχουν ήδη ανα­θέ­σει στον δι­κη­γό­ρο κ. Ακη Δη­μη­τριά­δη, να πα­ρα­στα­θεί στην δίκη ως πο­λι­τι­κή αγωγή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.