Με απόφαση Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου απορρίφθηκε η αίτηση, που υπέβαλε μια 19χρονη κάτοικος Κρεμαστής, για την απόσυρση δικογραφίας, που παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο, την 26η Φεβρουαρίου 2019, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας έναν 49χρονο κάτοικο Ιαλυσού και την εισαγωγή της στην κυρία Ανάκριση, μετά την άσκηση νέας δίωξης για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Ο Εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε εξάλλου την συσχέτηση της αιτήσεως της 19χρονης στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί προκειμένου να αξιολογηθεί από το δικαστήριο που θα δικάσει την υπόθεση.
Ο τελευταίος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 και ώρα 03.00 από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού.
Εις βάρος του υποβλήθηκε συγκεκριμένα έγκληση από την 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ σε κατάστημά της, ενώ της έκανε μασάζ.
Η 19χρονη, κάτοικος Αθηνών και προσωρινά Κρεμαστής, άρχισε να απασχολείται στο κατάστημα του μηνυόμενου, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει ενάρξεως της θερινής περιόδου.
Όπως υποστηρίζει, την 18η Μαΐου 2018, ο μηνυόμενος προσεφέρθη και εκείνη δέχτηκε να την διδάξει θαλάσσιο σπόρ και μετά το πέρας της διδασκαλίας της έδωσε μια πετσέτα για να κάνει μπάνιο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο.
Όταν τελείωσε το λουτρό της, φορώντας το μαγιό της, ο μηνυόμενος, όπως διατείνεται, την έπεισε να της κάνει μασάζ μόνο στην πλάτη.
Ξάπλωσε και ο μηνυόμενος, όπως περιέγραψε, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα, ξεκίνησε τις μαλάξεις, που άρχισαν να γίνονται ενοχλητικές όταν αρχικά μετακίνησε το μαγιού της προς τα μέσα και πίεζε τον πισινό της.
Όπως υποστηρίζει, ακολούθως γύρισε ανάσκελα, της ζήτησε να πάρει 12 βαθιές αναπνοές και συνέχισε το μασάζ στο στήθος της, ζητώντας της να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό της, πράγμα που δεν δέχτηκε.
Ισχυρίζεται ότι αισθανόταν άβολα όταν της σήκωσε το πάνω μέρος του μαγιού της και ήταν τρομαγμένη και ότι σε κάποια στιγμή της έπιασε και τα δύο της στήθη κάνοντας της κομπλιμέντο.
Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, συνέχισε τις μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά την ευαίσθητη περιοχή της.
Υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και ότι ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλα του.
Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε. Η ίδια προσπάθησε να φύγει και κατά την αποχώρησή της, όπως υποστήριξε, τον βρήκε στις σκάλες και της είπε ότι παρήγγειλε για να φάνε πίτσες.
Φοβούμενη, όπως περιέγραψε, κάθησε μαζί του, έφαγε ένα κομμάτι και έφυγε με το ποδήλατό της.
Στην αίτηση της ενώπιον του κ. Εισαγγελέα υποστηρίζει ότι «παραδόξως» κι ενώ η πράξη του κατηγορούμενου να της βγάλει το κάτω μέρος του μαγιού της, να την αφήσει γυμνή, κι ενώ είχε δεδηλωμένη την αντίθεση του, ασέλγησε με το δάκτυλο του, χαρακτηρίστηκε ως πλημμέλημα την πράξη ενώ, κατά την άποψη της, έπρεπε να παραπεμφθεί για βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Υποστηρίζει ακόμη ότι η δικογραφία είναι ελλιπής διότι δεν παραγγέλθηκε η εξέταση της από γυναικολόγο στο νοσοκομείο Ρόδου αλλά της έγιναν μόνο προφορικές ερωτήσεις και δεν διετάχθη ψυχιατρική και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη και κατ’ επέκταση εξέταση της από ψυχολόγο.
Την 19χρονη εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος.
Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από την 19χρονη, χαρακτηρίζοντας τα ψευδή και σκηνοθετημένα, για λόγους, που όπως τόνισε, δεν γνωρίζει.
Επεσήμανε ότι παρουσιάστηκε μόνος του στις αρχές μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που είχε από συγγενή της 19χρονης, ενώ επικαλείται συγκεκριμένους μάρτυρες που ήταν μαζί του τις ώρες που περιέγραψε η φερόμενη ως θύμα.
Επιφυλάχθηκε μάλιστα να καταθέσει έγγραφα, στοιχεία και μηνύματα από το κινητό του στην Εισαγγελέα Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ