Συνάντηση με τον υποναύαρχο Νίκο Αρμπουνιώτη που πρόσφατα προήχθη στα ανώτατα κλιμάκια του Λιμενικού σώματος, είχε σήμερα 5.4.2018 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Ο κ. Νίκος Αρμπουνιώτης, άνθρωπος εργατικός και συνεπής, πρώην λιμενάρχης Ρόδου και περιφερειακός διοικητής της 8ης Περιφέρειας του Λιμενικού Σώματος, προήχθη σε υποναύαρχο στις πρόσφατες κρίσεις του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Χ. Κόκκινος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον τόπο, του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και επισήμανε τη θετική συνεργασία που υπήρξε και η οποία θα συνεχιστεί και με τον ίδιο και με όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

 

  • Την Τετάρτη 4.4.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, στην ομιλία – παρουσίαση της καθηγήτριας του Ε.Μ.Π. κ. Αντωνίας Μοροπούλου με θέμα «Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, ένα χρόνο μετά», που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ρόδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Κατάλυμα της Ισπανίας στην παλιά πόλη Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ