ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Θετικές οι προοπτικές για τον τουρισμό και το 2025

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΤΒ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

«Τα τελευ­ταία δεδο­μένα δεί­χνουν ότι η σει­σμική δρα­στη­ριό­τητα στην περιοχή της Σαντο­ρί­νης έχει μειωθεί αισθητά και ακο­λου­θώ­ντας με προ­σή­λωση τις οδηγίες και τις κατευ­θύν­σεις των επι­στη­μό­νων, η ζωή στο νησί επι­στρέ­φει στην κανο­νι­κό­τητα».

Την δήλωση αυτή έκανε η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού κα Όλγα Κεφα­λο­γιάννη στο περι­θώ­ριο της του­ρι­στι­κής έκθεσης ΙΤΒ Berlin 2025 σε συνε­ντεύ­ξεις που παρα­χώ­ρησε στο Euronews, στο γερ­μα­νικό πρα­κτο­ρείο ειδή­σεων DPA, στο FVW, καθώς και σε Έλληνες αντα­πο­κρι­τές.

Σε ερώτηση για την κατά­σταση στη Σαντο­ρίνη η κα Κεφα­λο­γιάννη ανέφερε ότι «η ασφά­λεια των κατοί­κων και των επι­σκε­πτών ήταν και παρα­μέ­νει η απόλυτη προ­τε­ραιό­τητά μας».

Απα­ντώ­ντας σε άλλες ερω­τή­σεις η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού ανα­φέρ­θηκε στις δύο συνε­χό­με­νες χρονιές-ρεκόρ το 2023 και το 2024 και τόνισε ότι οι προ­ο­πτι­κές για φέτος είναι θετικές, βάσει των συζη­τή­σεων με διε­θνείς φορείς του κλάδου, όπως του­ρι­στι­κούς πρά­κτο­ρες και αερο­πο­ρι­κές εται­ρείες.

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.