Τοπικές Ειδήσεις

Τουρισμός Δωδεκανήσου – Η Βιωσιμότητα στη πρώτη γραμμή

Την Δευτέρα 01 Μαρτίου, το απόγευμα ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου διοργάνωσε την 1η διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη της με συμμετοχή συναδέλφων από τα Δωδεκάνησα για πρώτη φορά.

Το θεματικό σεμινάριο του Συλλόγου αφορούσε την,

“Η Βιωσιμότητα στη πρώτη γραμμή. Οι τάσεις του 2021. Νέες νομοθεσίες, πλαστικά, απόβλητα, κλιματική αλλαγή και βήματα προετοιμασίας”

Εισηγητής ήταν ο Σωτήρης Μυλωνάς, Σύμβουλος αειφορίας και επιθεωρητής συστημάτων – Υπεύθυνος Travelife Ελλάδος και Κύπρου.

Είχε προηγηθεί η αποστολή ερωτηματολογίου προς τους συναδέλφους, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσίασε αναλυτικά ο εισηγητής.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της βιωσιμότητας και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τα απαιτούμενα της νέας νομοθεσίας.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο, κ. Ματσίγκο, αναφορικά με την εξέλιξη της σαιζόν κι έγινε ανοιχτή συζήτηση με συμμετοχή διευθυντών ξενοδοχείων από αρκετά νησιά της Δωδεκανήσου.

Ως γνωστόν, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 30.11, διευρύνθηκε σε Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου. Ήδη έχουν κάνει εγγραφεί πολλοί συνάδελφοι από Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Αστυπάλαια.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες δράσεις – ενημερώσεις προς τα μέλη του και το επόμενο διάστημα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των καταλυμάτων για το 2021, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα.

Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου