Ρεπορτάζ

Συνελήφθη συνταξιούχος δικαστικός επιμελητής στην Κάλυμνο για αντιποίηση αρχής

Αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα και καταμήνυσε το άτομο που προκάλεσε τη δίωξή του για ψευδή καταμήνυση

Θόρυβο έχει προκαλέσει στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου η δημοσιοποίηση είδησης από την Κάλυμνο, που φέρει συνταξιούχο δικαστικό επιμελητή να έχει συλληφθεί, διότι επέδιδε δικόγραφα και κατασχετήρια από “εισπρακτική εταιρεία”, χωρίς να έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την 1η Νοεμβρίου 2021, το πρωί, συνελήφθη στην Κάλυμνο συνταξιούχος δικαστικός επιμελητής, που δραστηριοποιείται σε άλλο νησί της Δωδεκανήσου και επέδιδε δικόγραφα και κατασχετήρια από “εισπρακτική εταιρεία”.
Ενας 45χρονος ημεδαπός, στον οποίο φέρεται να επέδωσε κάποιο έγγραφο, ζήτησε την ταυτότητά του, δεν του την επέδειξε και ακολούθως τον καταμήνυσε για αντιποίηση αρχής.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το εν λόγω άτομο έκανε επιδόσεις για λογαριασμό του γιού του, δικαστικού επιμελητή εν ενεργεία, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει αυτό το δικαίωμα, ως συνταξιούχος.
Ο συνταξιούχος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέως Υπηρεσίας ενώ έχει υποβάλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση εις βάρος του 45χρονου που τον καταμήνυσε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου