Σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας και με το BBC για την προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησε στο περιθώριο της έκθεσης WTM στο Λονδίνο με υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία του δημοσιογραφικού οργανισμού, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου.
Η κα. Παπαβασιλείου συναντήθηκε και συνομίλησε επί μακρόν με τους Alisson Busacca, editor BBC, Renna Patel-Parmar BBC Worldwide και Richard Pattinson Senior Vice President BBC advertising, καθώς και με την Katilena Alpe, συνεργάτιδα και ειδική σε θέματα δημοσίων σχέσεων.
Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και συμφωνήθηκε νέα συνάντηση, προκειμένουν να προχωρήσει η διαδικασία για την συνεργασία αυτή, που σίγουρα θα συνεισφέρει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη, μέσω της προβολής των νησιών σε ένα τόσο έγκυρο ενημερωτικό όμιλο, με παγκόσμια απήχηση.
Ακόμη η αντιπεριφερειάρχης συνάντησε την Alisa Stamenkovic International Sales Advertising Manager of British Airways, συζητώντας ενδεχόμενες συνέργειες.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ