Ειδήσεις

H έμπρακτη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας συζητήθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου, με υψηλόβαθμα στελέχη της Eurobank

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, χθες (Τετάρτη) συναντήθηκε στο γραφείο του με υψηλόβαθμα στελέχη της Eurobank και συζήτησε μαζί τους θέματα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας μέσω της ενίσχυσης της ρευστότητας στην αγορά.

Με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Οικονομικών Σάββα Διακοσταματίου ο κ. Χατζηδιάκος είχε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή κ. Ιάκωβο Γιαννακλή,  το διευθυντή της περιφέρειας κ. Ευάγγελο Μαργκέλη και τη διευθύντρια τομέα φορέων δημοσίου κ. Νικάκη Ελίνα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα που έχει ο συγκεκριμένος χρηματοδοτικός οργανισμός να ενισχύει  επενδυτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν ένα ενδιαφέρον master plan.

Αναφέρθηκε επιπλέον στην πρόθεση του  νεανικού πληθυσμού της Ρόδου να καταθέσει προτάσεις προς χρηματοδότηση  και απέσπασε τη διαβεβαίωση ότι στο πλαίσιο της πρόβλεψης της τράπεζας για στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας  και με βάση το νέο οικονομικό τοπίο στην χώρα τέτοιες προτάσεις μπορούν να χρηματοδοτούνται.

Η Eurobank έχει σημαντικό  ποσοστό πελατών  από τα 453 μεγάλα ξενοδοχεία της Ρόδου και μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων του νησιού.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι: «Η Ρόδος προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, και η έμπρακτη στήριξη του τραπεζικού συστήματος προς τη νεοφυή επιχειρηματικότητα αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την υλοποίηση υγειών επιχειρηματικών σχεδίων που θα βελτιώσουν το επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών στο νησί και θα προσφέρουν ποιοτικές θέσεις εργασίας για τους Ροδίτες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου