Αθλητικά

Το μήνυμα της Ραφαέλας Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει ξεκινήσει εκ νέου τις προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της το φετινό καλοκαίρι και σε συνεργασία με τον γνωστό φωτογράφο Φώτη Πλέγα, δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο σχετικά με την επανέναρξη της δράσης και με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα στις 23 Ιουνίου, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο με το εξής μήνυμα από πλευράς της Ροδίτισσας αθλήτριας:

«Κάποιοι αγώνες αναβλήθηκαν και κάποιοι ακυρώθηκαν. Η χρονιά δεν προβλέπεται δυνατή όπως είχε προγραμματιστεί….όμως η επιθυμία μου για προπόνηση παραμένει ακλόνητη. Ο μεγαλύτερος στόχος εξακολουθεί να είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο 2021. Μείνετε όλοι ασφαλείς και δυνατοί, θέστε όνειρα και στόχους και πραγματοποιήστε τα. Η θετική σκέψη, η αισιοδοξία και η βαθιά πίστη είναι κινητήριος δύναμη για τα πάντα!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.