ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Κατηγορία: Παρασκευή ανοίγει η αυλαία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΗΛΟΣ

Ορί­στηκε από την ΕΠΣΔ το παι­χνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 21ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κατη­γο­ρίας.
Η ανα­μέ­τρηση αφορά τον 1ο όμιλο, καθώς την Παρα­σκευή στις 15:00 στο γήπεδο Μαλώνας ο τοπικός Άγιος Γεώρ­γιος θα υπο­δε­χθεί τον Α.Σ. Τήλος, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Παρα­τη­ρη­τής αγώνα ορί­στηκε ο Ιάκωβος Θωμάς.
Ανα­λυ­τικά:
Β’ Κατη­γο­ρία
1ος όμιλος
21η αγω­νι­στική
Παρα­σκευή

● Μαλώνα 3:00μ.μ.
Άγιος Γεώργιος- Α.Σ. Τήλος
Παρ. αγώνα: Θωμάς

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.