Τοπικές Ειδήσεις

Παππάς Ιωάννης: 12 νέα ασθενοφόρα σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Σε υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 στον τομέα υγείας, παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 2η υγειονομική περιφέρεια 12 ασθενοφόρα νέα, σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα, προκειμένου να διατεθούν προς χρήση των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς βρέθηκε στην τελετή παράδοσης των ασθενοφόρων μαζί με τον Περιφερειάρχη Ν.Α κ. Γ. Χατζημάρκο ,τον Υφυπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη και τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χ. Ροιλό. Οι Λειψοί και η νήσος Μεγίστη εξοπλίζονται με 2 ασθενοφόρα προκειμένου να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , το Υπουργείο Υγείας και την 2η ΥΠΕ για την ενίσχυση και αναβάθμιση των νησιών μας σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου