Τοπικές Ειδήσεις

ΔΕΣ ΡΟΔΑ – Κατά των ιών που μεταδίδονται μέσω του αέρα

Απολύμανση σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία εγκαινιάζει η ΔΕΣ ΡΟΔΑ με σκοπό, την καταπολέμηση των ιών που μεταδίδονται μέσω σωματιδίων στον αέρα.

Η υγιεινή και η ασφάλεια στα λεωφορεια της ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι προτεραιότητα της διοίκησης προς όφελος των επιβατών μας και των εργαζόμενων.

Επιτακτική κρίνουμε την ανάγκη τήρησης ειδικού πρωτοκόλλου καθαριότητας και απολύμανσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς όμοια, μ αυτήν που χρησιμοποιούν στα χειρουργεία, με σκοπό την προστασία της ατομικής υγείας τόσο των επιβατών όσο και των εργαζομένων της επιχείρησης μας κατ επέκταση τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί είναι απολύτως ασφαλής και καλύπτεται από πιστοποιητικά ασφάλειας MSDS και έχει άδεια κυκλοφορίας από Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ( Ε.Ο.Φ )

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου