ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 1.632 οι αιτήσεις για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
νοσοκομείο

Μεγάλο ενδια­φέ­ρον κατα­γρά­φε­ται για την πλήρωση των θέσεων διοι­κη­τών και υπο­διοι­κη­τών στα νοσο­κο­μεία της χώρας καθώς εξέ­φρα­σαν ενδια­φέ­ρον για τις θέσεις 1.632 υπο­ψή­φιοι.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοι­χεία, τα οποία έφτασαν στην αρμόδια Επι­τροπή Αξιο­λό­γη­σης Διοι­κη­τών και Υπο­διοι­κη­τών Νοσο­κο­μείων, από τις Υγειο­νο­μι­κές Περι­φέ­ρειες, ο αριθμός των αιτή­σεων για τις θέσεις Διοικητών-ριών και Υποδιοικητών-ριών ανά ΥΠΕ έχουν ως εξής: 1η Υ.ΠΕ. 505 αιτή­σεις, 2η Υ.ΠΕ. 220 αιτή­σεις, 3η Υ.ΠΕ. 206 αιτή­σεις, 4η Υ.ΠΕ. 206 αιτή­σεις, 5η Υ.ΠΕ. 154 αιτή­σεις, 6η Υ.ΠΕ. 246 αιτή­σεις και 7η Υ.ΠΕ. 95 αιτή­σεις.

Καθη­με­ρινή

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.