ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεργούν σήμερα οι φαρμακοποιοί – Ποια φαρμακεία θα είναι ανοιχτά στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
φαρμακείο

Το Δ.Σ του Φαρ­μα­κευ­τι­κού συλ­λό­γου Δωδε­κα­νή­σου απο­φά­σισε να ακο­λου­θή­σει το κάλεσμα στη γενική 24ωρη απεργία στις 4 Φεβρουα­ρίου που έχουν προ­κη­ρύ­ξει οι οργα­νώ­σεις των ελεύ­θε­ρων επαγ­γελ­μα­τιών και επι­στη­μό­νων αντι­δρώ­ντας στο νέο Ασφα­λι­στικό.

Είναι εμφανές πλέον ότι το προ­σχέ­διο του ασφα­λι­στι­κού απο­τε­λεί ένα από τα μεγα­λύ­τερα προ­βλή­ματα, που αντι­με­τω­πί­ζει, όχι μόνο ο κλάδος μας, αλλά ολό­κλη­ρος ο Ελλη­νι­κός λαός καθώς το συγκε­κρι­μένο προ­σχέ­διο που κατα­τέ­θηκε χωρίς κανένα προη­γού­μενο διάλογο δεν έχει καμία σχέση με Ανά­πτυξη, Ισότητα, Δημο­κρα­τία και Λογική.

Τα φαρ­μα­κεία όπως και όλες οι μικρο­με­σαίες επι­χει­ρή­σεις κατα­στρέ­φο­νται καθώς συνε­χί­ζε­ται η απο­δυ­νά­μωση τους έτσι ώστε να γίνουν εύκολα θύματα μεγάλων ημε­δα­πών και αλλο­δα­πών οικο­νο­μι­κών μονάδων, για να κυριαρ­χή­σουν στην ελλη­νική αγορά.

Οι φαρ­μα­κο­ποιοί αντι­δρούν δυνα­μικά στο νέο Ασφα­λι­στικό που οδηγεί στην ολο­κλη­ρω­τική διάλυση της φαρ­μα­κευ­τι­κής περί­θαλ­ψης και θέτει σε κίνδυνο τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ

Τα φαρ­μα­κεία που θα παρα­μεί­νουν ανοιχτά κατά την 4η Φεβρουα­ρίου ημέρα ΠΕΜΠΤΗ για την εξυ­πη­ρέ­τηση του κοινού στην πόλη της Ρόδου είναι τα εξής:

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΡΟΔΟΥ

Από τις 08:30π.μ.-13:30μ.μ. και από τις 17:00μμ-08:30πμ της επο­μέ­νης

ΛΟΙΖΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΗ : Δια­νυ­κτέ­ρευση

στο 3χιλ Ρόδου – Καλ­λι­θέας (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ)

τηλ: 22410 74888

Από 8:30π.μ-21:00μμ

ΧΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ : Διη­με­ρέ­ρευση

στην οδό 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΕΝΑΝΤΙ «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ»

τηλ: 2241031612

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.