ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου η απαγόρευση χρήσης πυρός 

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Ενη­με­ρώ­νουμε του πολίτες των Περι­φε­ρεια­κών Ενο­τή­των Κυκλά­δων και Δωδε­κα­νή­σου, ότι με Απόφαση του Κου Συντο­νι­στή Επι­χει­ρή­σεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυρο­σβε­στι­κού Σώματος, επε­κτεί­νετε η απα­γό­ρευση οποιασ­δή­ποτε χρήσης πυρός έως και 15 Νοεμ­βρίου 2021, στις εκτά­σεις που ανα­φέ­ρο­νται στην 9/2021 Πυρο­σβε­στική Διάταξη.

Επίσης υπεν­θυ­μί­ζουμε, ότι ισχύει η υπ’ αριθ. 19/2020 Πυρο­σβε­στική Διάταξη, η οποία προ­βλέ­πει αυστηρά πρό­στιμα στους παρα­βά­τες.

Σε περί­πτωση ανάγκης καλέστε 199 ή τον Ευρω­παϊκό Αριθμό Έκτα­κτης Ανάγκης 112.

Ο Διοι­κη­τής

Περι­φε­ρεια­κής Πυρο­σβε­στι­κής

Διοί­κη­σης Νοτίου Αιγαίου

Πανα­γιώ­της Χ. Κοτρί­δης

Αρχι­πύ­ραρ­χος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.