Τοπικές Ειδήσεις

Επέκταση του χρονικού ορίου για την απαγόρευση χρήσης πυρός μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

βροχη

Απόφαση με την οποία επεκτείνεται το χρονικό όριο για την απαγόρευση χρήσης πυρός  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου υπέγραψε ο Συντονιστής  Επιχειρήσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου της Πυροσβεστικής Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Τσικαλάς. Αναλυτικά σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Γεώργιο Ι. Τσικαλά, Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 5949 / 25-10-2024) για την επέκταση του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός έως 15-11-2024, στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2024 Πυροσβεστικής διάταξης, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.