Ειδήσεις

Σύγχρονος φορητός ηλεκτροκαρδιογράφος η δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Παιδιατρική Κλινική ΓΝΡ

Με έναν σύγχρονο φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο, προσφορά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου έχει εξοπλισθεί πλέον η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.  Τα  μέλη του Ομίλου  Inner Wheel Ρόδου με πρόεδρο την κα Βεατρίκη Σέρβου και με κινητήριο δύναμη τη θέληση για προσφορά στους συνανθρώπους μας και τη συμπαράσταση σε πολίτες που έχουν ανάγκη, συνεχίζουν την μακρά παράδοση του Ομίλου στις πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, στηρίζοντας εμπράκτως την τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Σε όλες αυτές τις πράξεις αλληλεγγύης  το Inner Wheel Ρόδου  πρωτοστατεί για περισσότερα από 50 χρόνια και έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι διαθέτει ευαισθησία και ότι στηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την ανιδιοτελή προσφορά.

Η δωρεά του συγκεκριμένου μηχανήματος πραγματοποιήθηκε χθες στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου, παρουσία ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και μελών του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου.

Το μηχάνημα, ένας υπερσύγχρονος φορητός ηλεκτροκαρδιογράφος Aspel Grey 12 καναλιών με δυνατότητες τηλεϊατρικής, παραδόθηκε χθες από την πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και μέλη Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στη διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κα Ντίνα Μαχαιρίδη, η οποία συγκινημένη ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του Ομίλου για τη δωρεά και υπογράμμισε : «ο σύγχρονος φορητός ηλεκτροκαρδιογράφος, πέραν από την καθημερινή χρήση του στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα και για συστηματικό καρδιολογικό έλεγχο παιδιών στα νηπιαγωγεία, εφ΄ όσον υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Στην τελετή παράδοσης του μηχανήματος συμμετείχαν εκτός από την πρόεδρο του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου, το ιδρυτικό μέλος κα Ισμήνη Υψηλάντη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου κυρίες Χριστίνα Μοσχή, Ανθούλα Καραολάνη, Εύη Κατσαρά, Ρίκα Πάλμου, Φένια Ατσίδη, Ανθούλα Βελιάδη, Καίτη Γιαννούλη και Μαρία Νικολιδάκη. Παρόντες ήσαν επίσης και οι mega χορηγοί, οι φωτογράφοι κ. Μάκος και κα Ivelina Beneva.

Τις ευχαριστίες του στην πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Inner Wheel εξέφρασε και ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου  κ. Σταμάτης Βασιλειάδης επισημαίνοντας: «το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει υψίστη σημασία και χρησιμότητα στην Παιδιατρική Κλινική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη του Ομίλου για την στήριξη που παρέχουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, αλλά κυρίως γιατί η δική τους θέληση και θετική ενέργεια βοηθά το νοσοκομείο και δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε το έργο που μας έχει ανατεθεί».

Η κα Βεατρίκη Σέρβου, με τη σειρά της υπογράμμισε: «Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί την ουσία του συνθήματος της φετινής χρονιάς «Άφησε μια διαρκή κληρονομιά» και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου με τη δωρεά του  ηλεκτροκαρδιογράφου στην Παιδιατρική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, το υλοποιούν κατά τον πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Ομίλου που στήριξαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση γιατί όλες αυτές οι πράξεις προσφοράς αποτελούν συλλογική προσπάθεια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα μέλη της τοπικής κοινωνίας που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα μας, καθώς και τους χορηγούς. Χάρις σε όλους αυτούς ο σκοπός μας επετεύχθη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους χορηγούς για τη δωρεά του ηλεκτροκαρδιογράφου είναι και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Amathus Beach Hotel Rhodes & Amathus Elite Suites, που όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής κ. Ιωάννης Μισθός «η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος αφιερώνουν αυτή  την χορηγία εις μνήμη του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Βασιλείου Ροδίτη, η πρόωρη απώλεια του οποίου μας συγκλόνισε».

Η δωρεά στην Παιδιατρική Κλινική αποτελεί για το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου την πρώτη μιας σειράς δράσεων που έχει σχεδιάσει και σκοπεύει να υλοποιήσει  κατά τη διάρκεια της θητείας της. Άμεσα ακολουθεί  η δωρεά ρούχων και παιχνιδιών στην Παιδιατρική Κλινική  του Νοσοκομείου Ρόδου, καθώς και το χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά ενός σύγχρονου μηχανήματος για τις ανάγκες της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου