ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυγενάκης: Παρακράτος Τσίπρα με κοριό της ΕΥΠ- Τσίπρας: Κάτσε κάτω τώρα εσύ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αυγενάκης

Το ερώ­τη­μα πώς είναι δυ­να­τόν να χρη­σι­μο­ποιεί­ται η ΕΥΠ για την πα­ρα­κο­λού­θη­ση άλλων κομ­μά­των δια­τύ­πω­σε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμ­μα­τέ­ας της ΝΔ Λευ­τέ­ρης Αυ­γε­νά­κης ενό­ψει της Ώρας του Πρω­θυ­πουρ­γού, κατά την οποία ο κ. Τσί­πρας ανα­μέ­νε­ται να κάνει ει­δι­κή ανα­φο­ρά στο όνομά του.

Με αφορ­μή δη­μο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας Documento, συμ­φε­ρό­ντων του Κώστα Βα­ξε­βά­νη, που έκανε λόγο για επι­κοι­νω­νία του με σε­ση­μα­σμέ­νο και ρου­σφέ­τια σχο­λί­α­σε πως η υπο­κλο­πή δεί­χνει το πα­ρα­κρά­τος Τσί­πρα – Καμ­μέ­νου – Βα­ξε­βά­νη.

«Έχω υπο­βά­λει μή­νυ­ση για συ­κο­φα­ντι­κή δυ­σφή­μι­ση θα φτάσω μέχρι τέ­λους, θα λο­γο­δο­τή­σει ο Βα­ξε­βά­νης, δεν θα τη γλι­τώ­σει» δή­λω­σε ο Λευ­τέ­ρης Αυ­γε­νά­κης.

«Όλοι οι βου­λευ­τές συ­νο­μι­λού­με στο τη­λέ­φω­νο με εκα­το­ντά­δες πο­λί­τες, ενί­ο­τε δε­χό­μα­στε και πα­ρά­λο­γα αι­τή­μα­τα, μπο­ρού­με να γνω­ρί­ζου­με και να ζη­τά­με το ποι­νι­κό μη­τρώο και τη δρα­στη­ριό­τη­τα του κα­θε­νός;» διε­ρω­τή­θη­κε ο γραμ­μα­τέ­ας της ΝΔ, ενώ κα­τη­γό­ρη­σε την εφη­με­ρί­δα Documento ότι κα­θο­δη­γεί­ται απευ­θεί­ας από το Μα­ξί­μου.

Ο κ. Αυ­γε­νά­κης είπε ότι επρό­κει­το για μια τη­λε­φω­νι­κή συ­νο­μι­λία ολί­γων δευ­τε­ρό­λε­πτων με έναν άν­θρω­πο για μια ιδιω­τι­κή υπό­θε­ση και έθεσε το ερώ­τη­μα «είναι δυ­να­τόν να έπαιρ­να δώρο ένα που­κά­μι­σο κά­νο­ντας ένα τόσο με­γά­λο σκάν­δα­λο όπως γρά­φει ο κ. Βα­ξε­βά­νης;»

Ο Τσί­πρας στον Αυ­γε­νά­κη: Κάτσε κάτω τώρα εσύ

Ανέ­βη­καν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρ­κεια της δευ­τε­ρο­λο­γί­ας του Πρω­θυ­πουρ­γού Αλέξη Τσί­πρα.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, ο Πρω­θυ­πουρ­γός ανα­φε­ρό­ταν στον γραμ­μα­τέα της Πο­λι­τι­κής επι­τρο­πής της ΝΔ Λευ­τέ­ρη Αυ­γε­νά­κη και στο δη­μο­σί­ευ­μα σχε­τι­κά με συ­νο­μι­λί­ες που φέ­ρε­ται να είχε με ποι­νι­κούς κρα­τού­με­νους.

Η ανα­φο­ρά του Αλέξη Τσί­πρα προ­κά­λε­σε την αντί­δρα­ση του κ. Αυ­γε­νά­κη που φώ­να­ζε από τα έδρα­να, με τον Πρω­θυ­πουρ­γό να του λέει: “Κάτσε κάτω τώρα εσύ, κάτσε κάτω”.

Δείτε το βί­ντεο:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.