Τοπικές Ειδήσεις

Ο Παναγιώτης Τοκούζης συμπορεύεται με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την δυναμική υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τοκούζη.

Ο Παναγιώτης Τοκούζης αποδέχθηκε την πρόκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού και από σήμερα αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό μέλος της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου».

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, τον καλωσόρισε δηλώνοντας τα εξής: «Υποδεχόμαστε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά στην “Συμμαχία” τον φίλο Παναγιώτη Τοκούζη, επιβεβαιώνοντας ότι η ανοιχτή πρόσκλησή μας στις υγιείς επιχειρηματικές παραγωγικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δεν είναι προσχηματική. Η μακρά εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η επιτυχημένη δραστηριοποίησή του στον τομέα του τουρισμού, η αδιαμφισβήτητη αγάπη του για τον τόπο του, η αστείρευτη διάθεση του για προσφορά, οι

ουσιαστικές προτάσεις του και οι καινοτόμες ιδέες του στον τουρισμό, αποτελούν πολύτιμα στοιχεία στην πορεία που έχουμε μπροστά μας ως αυριανή περιφερειακή αρχή, για να φέρουμε το Νότιο Αιγαίο στη θέση που του αξίζει. Παναγιώτη, καλωσόρισες! Καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Παναγιώτης Τοκούζης αναφέρει: «Η ανάπτυξη και η ευημερία ενός τόπου αντικατοπτρίζουν τους διοικούντες του. Το Νότιο Αιγαίο αξίζει περισσότερα, μπορεί καλύτερα. Το όραμα του Μανώλη Γλυνού για μια Περιφέρεια με οικονομική δραστηριότητα και τις Τέσσερις Εποχές του χρόνου μπορεί να γίνει πράξη, και εγγύηση γι΄αυτό αποτελεί η επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η συνέπεια στην επαγγελματική του δραστηριότητα και το ήθος που τον διακρίνει ως άνθρωπο. Με τον Μανώλη Γλυνό μάς ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, η όρεξη για δουλειά και η πίστη πως αυτός ο ευλογημένος τόπος μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης των ανεπτυγμένων περιφερειών της Ευρώπης, αρκεί να αναλάβουν οι κατάλληλοι άνθρωποι την διακυβέρνησή του. Απαιτείται ένας εξορθολογισμός των δράσεων που προάγουν τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως τουριστικούς προορισμούς και είναι αναγκαία η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που διαθέτουμε, βάζοντας τέλος στην ανακύκλωση παρωχημένων αντιλήψεων. Η νίκη της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου“ θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα νέο, σύγχρονο, αποτελεσματικό ύφος διακυβέρνησης που θα απογειώσει τα νησιά μας και θα τα οδηγήσει στην νέα εποχή».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Τοκούζης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1963.

Στο βιογραφικό του εντάσσεται η μακρά θητεία του στον Τουρισμό και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το 1979 δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης ενώ από το 1994 έως σήμερα, παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ανέπτυξε έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, συμμετέχοντας στα κοινά με επιτυχία.

Έχει διατελέσει:

• Πρόεδρος Συλλόγου Εστιατόρων Ρόδου από το έτος 1994 έως το έτος 2000,

• Μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Δωδεκανήσου από το έτος 1998 έως το έτος 2018

• Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος ΕΒΕΔ από το έτος 2006 έως το έτος 2011

• Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Ρόδου από το έτος 2001 έως σήμερα

• Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου από το έτος 2007 έως σήμερα

• Αντιπρόεδρος ΣΕΤΚΕ από το έτος 2010 έως το έτος 2013

• Γενικός Γραμματέας ΣΕΤΚΕ από το έτος 2013 έως το έτος 2016

• Πρόεδρος ΣΕΤΚΕ από το έτος 2016 έως σήμερα

• Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ και ΙΝΣΕΤΕ από το έτος 2016 έως σήμερα

Το 2005 ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμμετέχοντας ενεργά ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας Ρόδου έως το έτος 2010 και από το έτος 2014 έως σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ρόδου.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σπάρταλη και έχουν μια κόρη και έναν γιο.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου