Στην ακριτική Ψέριμο έφτασαν οι εθελοντές και τα φουσκωτά της +πλευσης και φέτος, μία ανάσα από τα μικρασιατικά παράλια, στον πέμπτο σταθμό του Διάπλου του Απόλλωνα και με τον καιρό να συνεχίζει να είναι ιδανικός.

Το πρωί της 1ης Μαίου 2018, βρήκε τους εθελοντές στο ντόκο της Αστυπάλαιας και να επιβιβάζονται στα φουσκωτά για τον επόμενο προορισμό της +πλευσης στο πλαίσιο του Διάπλου του Απόλλωνα.

Ο καιρός επέτρεψε στους κυβερνήτες να δοκιμάσουν ξανά μία σειρά από σχηματισμούς, δεξιότητα απαραίτητη προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα η ομάδα σε διαφορετικές συνθήκες πλεύσης. Νωρίς το μεσημέρι έφτασαν στην Ψέριμο, όπου και βρήκαμε να τους περιμένουν στο ντόκο παλιοί  φίλοι και γνώριμοι, από την προηγούμενη παρουσία  στο νησί, κατά τον Διάπλου 2017.

Στη Ψέριμο περίμενε τους συναδέλφους και φίλους του γιατρούς, ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Ψαρά.

 

 

Άμεσα, ο εξοπλισμός της +πλευσης μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο και οργανώθηκαν όλα, ώστε οι γιατροί της ομάδας να υποδεχθούν τους κατοίκους σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου 2018.

(Πληροφορίες -φωτογραφίες από +πλευση)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ