Ειδήσεις

Καταγγελίες για «όργια» από μια 18χρονη σήμερα κοπέλα

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, ενός 51χρονου Ροδίτη, φορτηγατζή και της 40χρονης διαζευγμένης συντρόφου του, από τον Αρχάγγελο, που φέρεται να ενεπλάκησαν σε μια απίστευτη ιστορία εξακολουθητικής σεξουαλικής κακοποίησης, 18χρονης σήμερα μαθήτριας, κόρης της δεύτερης, εισηγήθηκε χθες στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών κ. Αιμιλία – Σοφία Μέρη.

Προτείνεται συγκεκριμένα στο δικαστικό συμβούλιο η παραπομπή τους για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας του αλλά όχι και τα 14, κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με το ανήλικο και της άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές, κατά περίπτωση.
Η 40χρονη μητέρα κατηγορείται, όπως έγραψε η “δημοκρατική” ότι παρότρυνε την ανήλικη κόρη της να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον 51χρονο σύντροφό της, από την ηλικία των 14 ετών αλλά και να συμμετέχει σε όργια μαζί του κατά την τέλεση των αδικημάτων.

Η 18χρονη διατείνεται ότι βιαζόταν διαρκώς από την ηλικία των 14 ετών έως και την 24η Οκτωβρίου 2013. Συμπλήρωσε τα 18 έτη της ηλικίας της, την 3η Οκτωβρίου 2013 και έκτοτε διέμενε με μια φίλη της.

Εξεταζόμενη η 18χρονη κατά́γγειλε συγκεκριμένα ότι ο σύντροφος της μητέρας της, μαζί με τη μητέρα της, την εξανάγκαζαν να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στο σπίτι τους και σε μια παραθαλάσια εξοχική κατοικία. Σε ηλικία 14 ετών, όπως είπε, η μητέρα της την πλησίασε μια μέρα στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου βρισκόταν, και της είπε ότι την επόμενη ημέρα θα πήγαινε στο δωμάτιο της ο σύντροφός της για να της κάνει έρωτα, λέγοντάς της μάλιστα ότι δεν είναι κακό. Ο σύντροφος της μητέρας της, όπως περιέγραψε, πράγματι μετέβη στο δωμάτιό της, της ζήτησε να γδυθεί και όταν έμεινε με τα εσώρουχα, ασέλγησε σε βάρος της χωρίς ωστόσο να έλθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Η μητέρα της φέρεται συγκεκριμένα να του είχε ζητήσει να περιμένει γιατί δεν ήταν ακόμα έτοιμη και λίγες μέρες μετά, αφού ενημέρωσε την κόρη της ότι θα πήγαινε και πάλι στο δωμάτιο της ο σύντροφός της, εκείνος ήλθε σε πλήρη επαφή μαζί της. Η ίδια, όπως είπε, ήταν σαστισμένη και δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί ακριβώς.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι όταν σε μεγαλύτερη ηλικία άρχισε να αντιδρά, η μητέρα της, για αντίποινα, δεν της μαγείρευε, δεν την πρόσεχε, δεν της έδινε χαρτζιλίκι και γενικώς την τιμωρούσε!!

Περιγράφει επίσης, πως ο 51χρονος επεδίωκε παρουσία της μητέρας της να την εξαναγκάσει σε παρά φύση συνουσία και πως την απειλούσε ότι αν ενημέρωνε την αστυνομία, επειδή έχει φίλους στο σώμα της ΕΛΑΣ, θα την σκότωνε.

Τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα της φέρονται παραπέρα να απαγόρευαν στο παιδί να έχει σχέσεις με άλλα αγόρια.

Σε κατάθεσή της η ανήλικη ισχυρίζεται ότι ο 51χρονος, που επιχείρησε ανεπιτυχώς να έχει και παρά φύση επαφές μαζί της, της προσέφερε κάνναβη για να χαλαρώνει την ώρα που ασελγούσε στο άγουρο κορμί της, μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την ίδια κατάθεση η ανήλικη δεν δέχτηκε και δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Η μαθήτρια κατέθεσε ακόμα ότι αντιστεκόταν για ένα χρόνο περίπου και ότι μετά τον χρόνο αυτόν σταμάτησε να αντιστέκεται, και ότι μετά από ένα χρόνο συμμετείχε στα όργια και η μητέρα της.
Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 51χρονος έκανε χρήση δονητή πάνω στο άγουρο κορμί της και ότι ο δονητής ανήκε στη μητέρα της. Ότι την εξανάγκαζαν να κάνουν ομαδικό έρωτα και να βλέπει ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Απολογούμενος ο 51χρονος, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, είπε αρχικώς ότι διέμενε στη Ρόδο μέχρι τέλος του έτους 2007. Στις αρχές του 2008 διέμενε στα Στεγνά και έκτοτε μέχρι και το τέλος του 2011 διέμενε σε σπίτι που μίσθωνε μαζί με την κόρη του.
Με την 40χρονη γνωρίστηκε, όπως είπε, τον Αύγουστο του 2011 και συμβιώνει μαζί της από τις αρχές του 2012 και μέχρι την γνωριμία τους δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της κόρης της.

Στην κατοικία, όπου συμβιώνουν με την 40χρονη, η ανήλικη διέμενε σε χωριστό δωμάτιο μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια της, ηλικίας τότε 12 και 10 ετών.
Υποστήριξε ακόμα ότι η ανήλικη, από τις αρχές του έτους 2013, είχε ιδιαίτερες σχέσεις με μια άλλη γυναίκα και ότι τα σαββατοκύριακα έφευγε από το σπίτι και διέμενε μαζί της. Εξέφρασε την άποψη ότι εξαιτίας της σχέσης αυτής, που προφορικώς υποστήριξε ότι ήταν ομοφυλοφιλική – ερωτική, “στήθηκαν” οι καταγγελίες σε βάρος τους, επειδή τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα της θεωρούσαν για πολλούς λόγους επικίνδυνη τη σχέση αυτή και ήθελαν να απομακρυνθεί από κοντά της.

Διατείνεται παραπέρα ότι υπό την καθοδήγηση της συγκεκριμένης φίλης της ανήλικης, εμφανίστηκε στο Α/Τ Αρχαγγέλου στις 31 Οκτωβρίου 2013 και κατέθεσε σε βάρος του και σε βάρος της μητέρας της, τα όσα “παρανοϊκά και εκτός πραγματικότητας αναφέρει”.

Ο 51χρονος αναφέρει ότι στην ενώπιον του Α/Τ ένορκη κατάθεσή της η ανήλικη ισχυρίζεται, ότι προ πενταετίας, που χώρισε η μητέρα της με τον πατέρα της, η μητέρα της διέμενε μαζί του, ενώ η γνωριμία τους έγινε τον Αύγουστο του 2011 και η συμβίωσή τους στις αρχές του 2012, επομένως τα περί υπάρξεως σεξουαλικών σχέσεων σε χρόνο που δεν γνωριζόταν με την οικογένειά της είναι εκ των πραγμάτων αδύνατη.

Στο σπίτι, όπως τόνισε, διέμεναν και τα άλλα δύο παιδιά, επομένως οι οποιεσδήποτε απειλές ή φασαρίες και τσακωμοί, αφού μάλιστα όλα γινόντουσαν υπό το κράτος απειλής, εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να γίνουν αντιληπτά και από τα άλλα δύο παιδιά, ηλικίας ικανής να αντιληφθούν το τι συμβαίνει, όταν μάλιστα το ένα είναι 14 ετών σήμερα.

Ο 51χρονος διατείνεται παραπέρα ότι τα όσα αναφέρει η φερόμενη ως θύμα για τη μητέρα της, ότι δηλαδή αυτή υποβοηθούσε την σεξουαλική επαφή μαζί του και μάλιστα κάνοντας ταυτόχρονα έρωτα και με τις δύο, είναι πραγματικά αδιανόητα και παντελώς άσχετα με το ήθος και τον χαρακτήρα της μητέρας της.
Η κατάθεση της 40χρονης μάνας δεν απέχει από τα όσα κατέθεσε ο 51χρονος.

Χαρακτήρισε τα όσα της αποδίδονται “αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας” τονίζοντας ότι είναι μόνη της με τα τρία της παιδιά, που αγωνίζεται να μεγαλώσει και δεν θα επέτρεπε την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της και μάλιστα με ενεργό συμμετοχή της σ’ αυτήν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου