Τοπικές Ειδήσεις

“Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε εμείς οι ίδιοι για το πρόβλημα μας”-Ανακοίνωση 57 εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ

Μια πορεία 15 χρόνων ψυχικής και οικονομικής ταλαιπωρίας όλων μας και των οικογενειών μας, φαίνεται να καταλήγει πάλι σε βάρος μας. Ποτέ δεν μιλήσαμε εμείς οι ίδιοι για εμάς, ποτέ δεν ενοχλήσαμε και δεν ξεσηκώσαμε την κοινωνία για το πρόβλημά μας. Δώσαμε τις δικές μας μάχες, τις περισσότερες φορές μόνοι και συνήθως με αυτούς που όφειλαν να μας συμπαρασταθούν να βρίσκονται απέναντί μας. Κάποιοι λίγοι μας συμπαραστάθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά.

Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε εμείς οι ίδιοι για το πρόβλημα μας. Δουλεύουμε στη ΔΕΥΑΡ πάνω από μια δεκαετία. Δεν είδαμε φως και μπήκαμε. Προσληφθήκαμε. Δεν καθορίσαμε ποτέ εμείς από μόνοι μας το καθεστώς της εργασιακής μας σχέσης. Άλλοι αποφάσιζαν γι’ αυτό. Εμείς όμως πληρώσαμε και πληρώνουμε το μάρμαρο.

Όλα αυτά τα χρόνια καλύπταμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο πόστο και στην ειδικότητά του ο καθένας μας. Κι αυτό το αναγνωρίζουν συνεχώς οι εκάστοτε Διοικήσεις των ΔΕΥΑ που υπηρετήσαμε αρχικά αλλά και της σημερινής ΔΕΥΑΡ.

Δεν σκοπεύουμε να το βάλουμε κάτω! Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δικαίωσή μας. Κι είναι η πρώτη φορά που αυτός ο αγώνας θα δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος είναι στο πλάι μας, ενεργά. Είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, η Γενική Διεύθυνση και όλοι οι συνάδελφοί μας, μας στηρίζουν και αγωνίζονται καθημερινά για τη δικαίωσή μας. Τους ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό.

Πιστεύουμε πως με τη δεδομένη συμπαράσταση του Δημάρχου, του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ αλλά και όλων των βουλευτών του Νομού μας, θα βρούμε το δίκιο μας. Έχουμε ανάγκη τη δουλειά μας και πιστεύουμε πως και η ΔΕΥΑΡ χρειάζεται τις υπηρεσίες και την εμπειρία μας, σε μια ιδιαίτερη μάλιστα περίοδο ανασυγκρότησης της και επίλυσης καυτών προβλημάτων του νησιού μας που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησής μας.

Για τους Εργαζόμενους

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου