Την έντονη δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών ταξί Ρόδου έχει προκαλέσει η γραφειοκρατία και η αδιαφορία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, με συνέπεια να μην μπορούν να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαγραμμίσεις και να δημιουργείται πρόβλημα σε διάφορες περιοχές της πόλης, στην κυκλοφορία.
Όπως δήλωσε χτες στην «δ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου κ. Θεοδόσης Καστανίδης: «Αυτή η κατάσταση είναι εδώ και 3,5 χρόνια. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με τον Δήμο Ρόδου και με τις Τεχνικές Υπηρεσίες όπου έχει ‘κολλήσει’ η υπόθεση εδώ και μήνες. Είναι αδιανόητο το 2017 μετά από τόσα χρόνια να έχει κάνει αίτημα ο Σύνδεσμος των Ταξί για να αλλάξουμε κάποιες πιάτσες και να γίνουν οι διαγραμμίσεις, να έχει περάσει η απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου και να μας κοροϊδεύουν κανονικά! Αυτό ξεκίνησε από τον περασμένο Απρίλιο και μέχρι τον Ιούλιο έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί οι διαγραμμίσεις. Έκτοτε μας στέλνουν από την μία υπηρεσία στην άλλη χωρίς να μας δίνουν απαντήσεις. Πήγαμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να μας πουν ότι δεν έχουν αρμοδιότητα, πήγαμε στις Τεχνικές Υπηρεσίες, μας έστειλαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όλοι λένε ότι είναι αναρμόδιοι. Τελικά ποιος έχει την αρμοδιότητα; Εμείς, ως Σύνδεσμος, έχουμε αγοράσει 700 κιλά μπογιές για να κάνουμε τις διαγραμμίσεις, με δικά μας έξοδα και μας ταλαιπωρούν για ένα έγγραφο. Έχω γίνει… ‘μπαλάκι’ ανάμεσα στις υπηρεσίες που δηλώνουν αναρμόδιες. Επιτέλους! Περιμέναμε τόσους μήνες και μέχρι σήμερα δεν μας έχουν δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα γίνουν! Δεν θα περιμένουμε άλλο. Εάν την Δευτέρα δεν μας δώσουν το ‘πράσινο φως’ οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, θα βγούμε στους δρόμους με δικά μας συνεργεία και θα τις φτιάξουμε μόνοι μας! Δεν θα περιμένουμε άλλο. Βρισκόμαστε πια στον Δεκέμβριο. Τα προβλήματα είναι πρακτικής φύσης διότι ο καθένας παρκάρει όπου βρει μέσα στις πιάτσες των ταξί και ερχόμαστε καθημερινά σε σύγκρουση με τους πολίτες. Επιτέλους να μας πουν τι θέλουν!».
Σε κάθε περίπτωση, την προσεχή Δευτέρα τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου είναι έτοιμα να κατέβουν με δικά τους συνεργεία και με πάνω από 20 άτομα για να κάνουν μόνοι τους τις…διαγραμμίσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ