ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Οι αποφάσεις για τις Εθνικές Ομάδες και την ΚΕΔ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ανα­κοί­νωση τις απο­φά­σεις που πήρε στην συνε­δρί­αση της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής, που αφορούν στις Εθνικές Ομάδες της χώρας μας, αλλά και στην νέα Κεντρική Επι­τροπή Διαι­τη­σίας.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Κατά τη συνε­δρί­ασή της , η Εκτε­λε­στική Επι­τροπή της Ελλη­νι­κής Ποδο­σφαι­ρι­κής Ομο­σπον­δίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακό­λου­θες απο­φά­σεις.

– Εθνικές Ομάδες

Εγκρί­θηκε η πρό­σληψη του κ. Ιβάν Γιο­βά­νο­βιτς στην Εθνική Ανδρών έως τις 31 Ιουλίου 2026. Για το ίδιο διά­στημα, συνερ­γά­τες του στην Εθνική Ανδρών θα είναι ο κ. Δημή­τρης Δανι­η­λί­δης (βοηθός προ­πο­νητή και γυμνα­στής), ο κ. Πρέ­ντραγκ Έρακ (βοηθός προ­πο­νητή), ο κ. Νίκος Κολο­μπούρ­δας (βοηθός προ­πο­νητή), ο κ. Χρήστος Καρυ­δό­που­λος (βοηθός γυμνα­στή), ο κ. Φάνης Κατερ­γιαν­νά­κης (προ­πο­νη­τής τερ­μα­το­φυ­λά­κων), ο κ. Δημή­τρης Μπρού­σα­λης (ανα­λυ­τής), ο κ. Νικόλας Βασι­λα­ράς (Γραφείο Τύπου).

Επι­κε­φα­λής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ανα­λαμ­βά­νει ο Βασίλης Τορο­σί­δης έως τις 31 Ιουλίου 2026 και Γενικός Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών ανα­λαμ­βά­νει ο Δημή­τρης Σαλ­πιγ­γί­δης, επίσης έως τις 31 Ιουλίου 2026.

Οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών για το UEFA Nations League Επι­τρο­πής Εθνικών Ομάδων να αγω­νι­στεί η Εθνική Ανδρών στο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ με τη Φιν­λαν­δία στις 7 Σεπτεμ­βρίου και με την Ιρλαν­δία στις 13 Οκτω­βρίου και στο ΟΑΚΑ στον τελευ­ταίο εντός έδρας αγώνα της ίδιας διορ­γά­νω­σης με την Αγγλία στις 14 Νοεμ­βρίου.

– Ανα­φο­ρικά με τη στε­λέ­χωση των υπό­λοι­πων Εθνικών Ομάδων, απο­φα­σί­στη­καν επίσης τα ακό­λουθα:

Τεχνι­κός διευ­θυ­ντής των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών ανα­λαμ­βά­νει έως τις 31/07/2028 ο πρω­τα­θλη­τής Ευρώπης 2004, Δημή­τρης Παπα­δό­που­λος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Προ­πο­νη­τής ο κ. Γιάννης Ταου­σιά­νης, με βοηθό προ­πο­νητή τον κ. Χρήστο Τσακίρη και γυμνα­στή τον κ. Γιώργο Γουνελά έως τις 31/12/2026.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Προ­πο­νη­τής ο κ. Βαγ­γέ­λης Μόρας με βοηθό προ­πο­νητή τον κ. Βαγγέλη Αλε­ξό­πουλο έως τις 30/06/2026.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Προ­πο­νη­τής ο κ. Βασίλης Παπα­δά­κης και βοηθός προ­πο­νητή ο κ. Βασίλης Σπέρτος έως τις 30/06/2026.

ΕΘΝΙΚΗ Κ16 και Κ15

Προ­πο­νη­τής ο κ. Πανα­γιώ­της Καρα­γιάν­νης και βοηθός προ­πο­νητή ο κ. Στέλιος Μπίκας έως τις 30/06/2026.

– Ομόφωνα εγκρί­θηκε η στε­λέ­χωση της Κεντρι­κής Επι­τρο­πής Διαι­τη­σίας από τους κ.κ. Stephan Lannoy, Paolo Valeri, Roberto Alonso Fernandez, Δαμιανό Ευθυ­μιάδη και την κα. Αντωνία Κόκοτου».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.