ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άντζελα Γκερέκου: Στόχος η προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γκερέκου

Με τον υπουργό Του­ρι­σμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον οποίο και επι­σκέ­φθηκε στο γραφείο του, συνα­ντή­θηκε σήμερα η νέα πρό­ε­δρος του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκε­ρέ­κου.

Συζή­τη­σαν θέματα που αφορούν την οργά­νωση, δομή και λει­τουρ­γία του Οργα­νι­σμού καθώς και την ισχυρή ανά­πτυξή του σε θέματα προ­βο­λής του ελλη­νι­κού του­ρι­σμού.

Ο υπουρ­γός χαι­ρέ­τισε την ανάληψη καθη­κό­ντων προ­έ­δρου ΕΟΤ από την κυρία Γκε­ρέ­κου και επι­σή­μανε ότι με την εμπει­ρία της στα θέματα του του­ρι­σμού, θα συμ­βάλ­λει στην εξέλιξη του Οργα­νι­σμού και την προ­σαρ­μογή του στις νέες απαι­τή­σεις του διε­θνούς του­ρι­στι­κού περι­βάλ­λο­ντος.

Η κυρία Γκε­ρέ­κου μετά από την συνά­ντηση με τον υπουργό δήλωσε: «Ευχα­ρι­στώ τον πρω­θυ­πουργό και τον υπουργό για την εμπι­στο­σύνη τους να αναλάβω τη θέση προ­έ­δρου του ΕΟΤ. Είναι για εμένα μεγάλη πρό­κληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επι­διώξω την ενδυ­νά­μωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργα­ζό­με­νους που κάνουν εξαι­ρε­τική δουλειά και θα αξιο­ποι­η­θούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγ­χρο­νος,  εξω­στρε­φής και και­νο­τό­μος Οργα­νι­σμός. Ο ΕΟΤ είναι ο πρε­σβευ­τής της χώρας σε ολό­κληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολι­τική ηγεσία, εγώ, οι άνθρω­ποι του Οργα­νι­σμού θα δώσουμε τον καλύ­τερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.