Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος στην Αίθουσα Γερουσίας τής Βουλής στην εκδήλωση τής Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών τής Βουλής των Ελλήνων για την επέτειο τής ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου και στη μνήμη τού Ιωάννη Ζίγδη

«Η επέτειος ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου στέλνει το διαχρονικό μήνυμα για διαρκή αγώνα και επαγρύπνηση για τη διαφύλαξη τής ελευθερίας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας»

 O Aντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση τής Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών τής Βουλής των Ελλήνων, παρέστη σήμερα το πρωί 1.3.2018 στην Αίθουσα Γερουσίας τής Βουλής των Ελλήνων στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε για την επέτειο τής ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου στην Ελλάδα και στη μνήμη τού Ιωάννη Ζίγδη με θέμα: «Η πορεία και οι αναπτυξιακές προοπτικές στις Περιφέρειες. Το παράδειγμα τής Δωδεκανήσου».

Ο κ. Χ. Κόκκινος μιλώντας σε Μ.Μ.Ε., αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες και στην προσωπικότητα του Δωδεκανησίου πολιτικού και πρώην προέδρου τής Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου Ε.ΔΗ.Κ. κ. Ιωάννη Ζίγδη, και αναφερόμενος στην επέτειο ενσωμάτωσης τής Δωδεκανήσου στη μητέρα Ελλάδα, επισήμανε τα διαχρονικά μηνύματα που εκπέμπει, αφού αποτελεί το τελευταίο κομμάτι που προσαρτήθηκε το 1947 στην ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα μας, στο διαρκή αγώνα για διαφύλαξη τής εθνικής ανεξαρτησίας, στις τουρκικές προκλήσεις που βρίσκονται σε έξαρση και στην ανάγκη στήριξης τής ακριτικής περιοχής μας, με αναπτυξιακές δράσεις και αποτελεσματικές νησιωτικές πολιτικές.

                                                                                                                                                                                    Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου:

                                                          Χαράλαμπος Κόκκινος

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ