ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουμουτσάκος: Παιχνίδια συνομωσιολογίας από την Κυβέρνηση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κουμουτσακος

Για «παι­χνί­δια συνο­μω­σιο­λο­γίας από την Κυβέρ­νηση» κάνει λόγο ο εκπρό­σω­πος Τύπου της Νέας Δημο­κρα­τίας, Γιώργος Κου­μου­τσά­κος απα­ντώ­ντας στα όσα ανέφερε η Κυβερ­νη­τική Εκπρό­σω­πος Όλγα Γερο­βα­σίλη.

«Η Κυβέρ­νηση – δια της Εκπρο­σώ­που της – ισχυ­ρί­σθηκε σήμερα ότι υπάρχει προ­σπά­θεια απο­στα­θε­ρο­ποί­η­σης της χώρας από το εσω­τε­ρικό και το εξω­τε­ρικό. Υπο­στή­ριξε, μάλιστα ότι, “τα δύο μέρη βρί­σκο­νται σε αγαστή συνερ­γα­σία και επι­κοι­νω­νία”. Εάν έχει τέτοια στοι­χεία οφείλει να τα κατα­θέ­σει» ανα­φέ­ρει ο κ. Κου­μου­τσά­κος σε σχετική ανα­κοί­νωση και προ­σθέ­τει:

«Δια­φο­ρε­τικά, θα πρό­κει­ται είτε για από­πειρα συκο­φα­ντίας του αγρο­τι­κού κόσμου, είτε για συνο­μω­σιο­λο­γία, που επι­στρα­τεύει μπροστά στα αδιέ­ξοδα που η ίδια δημιούρ­γησε. Να τελειώ­νουμε, πια, με αυτά τα παι­χνί­δια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.