ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεθυσμένος Ροδίτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε φίλο του

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Δικαστήριο Ρόδου
Μέγεθος γραμμάτων

Στο εδώ­λιο του Μι­κτού Ορ­κω­τού Δι­κα­στη­ρί­ου της Ρόδου, θα κα­θί­σει την 4η Δε­κεμ­βρί­ου 2017, ένας 48χρο­νος Ρο­δί­της, κα­τη­γο­ρού­με­νος για πρό­κλη­ση βα­ριάς σκο­πού­με­νης σω­μα­τι­κής βλά­βης, πα­ρά­νο­μη οπλο­φο­ρία και οπλο­χρη­σία.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος είχε εγκλει­στεί σε ψυ­χια­τρι­κό ίδρυ­μα για ένα μήνα ενώ του έχουν επι­βλη­θεί οι πε­ριο­ρι­στι­κοί όροι της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα και της εμ­φά­νι­σής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του.

Ο 48χρο­νος συ­νε­λή­φθη την 6η Μαρ­τί­ου 2016 από αστυ­νο­μι­κούς του ΑΤ Ρόδου, μετά από μή­νυ­ση ενός 35χρο­νου ημε­δα­πού.

Ο 48χρο­νος, σύμ­φω­να με την μή­νυ­ση, αφού με­τέ­φε­ρε στην οικία του στην οδό Θερ­μο­πυ­λών στη Ρόδο τον 35χρονο φίλο του κι ενώ και οι δύο τε­λού­σαν σε κα­τά­στα­ση μέθης, του επι­τέ­θη­κε με μα­χαί­ρι κα­τα­φέ­ρο­ντάς του πολ­λα­πλά χτυ­πή­μα­τα στο σώμα, ενώ τον έκαψε και σε διά­φο­ρα ση­μεία με φλό­γι­στρο!

Αφορ­μή για την επί­θε­ση του 48χρο­νου, απο­τέ­λε­σε σύμ­φω­να με τα όσα είπε στους αστυ­νο­μι­κούς, το ότι πρίν από ένα μήνα είχε βρί­σει την μη­τέ­ρα του.

Στην μέθη του απάνω το θυ­μή­θη­κε και μετά από λο­γο­μα­χία που είχαν του επι­τέ­θη­κε!!

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του πα­ρί­στα­ται ο δι­κη­γό­ρος κ. Γ. Κα­κα­κιός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.