Ειδήσεις

Αγγλος δικάζεται για απόπειρα βιασμού

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει ο Άγγλος υπήκοος A. J. P. του B. που φέρεται στην Κω την 30η Οκτωβρίου 2013 να αποπειράθηκε να βιάσει ομοεθνή του.
Συγκεκριμένα, αφού παρέσυρε την γυναίκα με τη βία στο δωμάτιό του, απαίτησε να βγάλει τα
ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία χωρίς τη συναίνεσή της, πλην όμως η
πράξη του δεν ολοκληρώθηκε για λόγους ανεξάρτητους της βούλησής του,
καθώς αυτή αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο.
Το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής:
Ο κατηγορούμενος, τον Οκτώβριο 2013 μετέβη στην Κω, συνοδευόμενος από τα ανήλικα τέκνα του για διακοπές και διέμενε στο ξενοδοχείο «GAYA PALACE».
Εκεί γνωρίστηκε με την φερόμενη ως θύμα και τη μητέρα της, επίσης αγγλικής υπηκοότητας και άρχισαν να κάνουν παρέα.
Την 29η Οκτωβρίου 2013, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί στο μπαρ του ξενοδοχείου, η μητέρα του θύματος, προθυμοποιήθηκε να κρατήσει στο δωμάτιό της τα παιδιά του κατηγορουμένου, ώστε να πάει βόλτα με την θυγατέρα της, αφού στο μεταξύ είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους σχέση εμπιστοσύνης.
Πράγματι η Αγγλίδα μετέβη με τον κατηγορούμενο σε μπαρ του νησιού, όπου κατανάλωσαν ποτά.
Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, περί ώρα 01.00 π.μ. της 30ης Οκτωβρίου 2013, ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, την τράβηξε με τη βία και χωρίς τη συναίνεση της στο δωμάτιό του, όπου απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία.
Η κοπέλα όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο, ο κατηγορούμενος όμως την ακολούθησε και αφού την ακινητοποίησε κρατώντας τη σφιχτά από το χέρι, την χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ρίχνοντας την στο έδαφος και προκαλώντας της οίδημα-εκχύμωση μετωπιαίας χώρας, εκδορές δεξιάς άκρας χειρός, εκχύμωση δεξιού βραχιονίου, μώλωπα δεξιά κνήμης και εκδορά δεξιάς κνήμης.
Τα ανωτέρω προκύπτουν τόσο από την κατάθεση της, όσο και της μητέρας της, η οποία ακούγοντας τη φασαρία βγήκε από το δωμάτιο της και είδε τον κατηγορούμενο να χτυπάει την κόρη της, αλλά και από την ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποιεί τις σωματικές κακώσεις.
Η ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου, κατέθεσε ότι η φερόμενη ως θύμα παραπάτησε και χτύπησε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου