Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Μ. Κόνσολα με τον Δ/ντα Σύμβουλο του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), κ. Γρηγόρη Δημητριάδη

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), κ. Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη, είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, σχετικά με την αξιοποίηση ακινήτων του δημοσίου στα Δωδεκάνησα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε σε δημόσια ακίνητα που παραμένουν αναξιοποίητα ή έχουν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου, τονίζοντας ότι: «από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση ή πρόταση αξιοποίησης, θα πρέπει να εξετάζονται άλλες εναλλακτικές λύσεις και συγκεκριμένα οι προτάσεις της αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων».

Ο κ. Κόνσολας έθεσε τα ακόλουθα ζητήματα:

– Άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων και ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη δημιουργία Πανορθοδόξου Κέντρου, αλλά και για την ανέγερση του νέου Μητροπολιτικού Ναού του Πολιούχου της Ρόδου, Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στο ακίνητο της πρώην Νομαρχιακής Έπαυλης στη Ρόδο.

– Παραχώρηση των κτιρίων του πρώην στρατολογικού γραφείου Ρόδου και του πρώην σανατορίου της Αγίας Ελεούσας, στο Δήμο Ρόδου. Τα δύο αυτά κτίρια έχουν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου