Ειδήσεις

“Λαϊκή Συσπείρωση” – Ψηφοδέλτια μάχης στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους

Ολοκληρώθηκε χτες η κατάθεση των συνδυασμών για τις τοπικές εκλογές του Οκτώβρη. Οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κατεβαίνουν στις εκλογές στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενοι από 1.284 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και 21.062 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων. Οι συνδυασμοί παρουσιάζονται αυτές τις μέρες σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και έχουν μεγάλη απήχηση.

Ξεκινάει έτσι και τυπικά η προεκλογική μάχη για να βγει ενισχυμένη η «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού, με περισσότερους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, παίρνοντας τη διοίκηση σε δήμους. Για να δυναμώσει το μόνο αντίπαλο δέος στην αντιλαϊκή πολιτική που χτυπάει όλο το εύρος της ζωής των εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων και την οποία υλοποιούν πρόθυμα στους δήμους και τις Περιφέρειες οι εκλεκτοί των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

 

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

 

Στην Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και και Οργανωτικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Νίκος Κουτουμάνος, τεχνολόγος γεωπόνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Κώστας Μπασδέκης, γεωπόνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Γιώργος Πρέντζας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ, νοσηλευτής στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ και της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο ΠΓΝΙ και περιφερειακός σύμβουλος.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Νώντας Στολτίδης, οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης υποψήφιος περιφερειάρχης ο είναι ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

Στην Περιφέρεια Κρήτης υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Αλέκος Μαρινάκης, πολιτικός επιστήμονας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος.

Στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου υποψήφιος περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α.

Στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου υποψήφια περιφερειάρχης είναι η Αγλαΐα Κυρίτση, συνταξιούχος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, περιφερειακή σύμβουλος.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υποψήφια περιφερειάρχης είναι η Αλεξάνδρα Μπαλού, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, περιφερειακή σύμβουλος.

 

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε μεγάλους δήμους

 

Στον δήμο της Αθήνας υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος.

Στον δήμο της Θεσσαλονίκης υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Βασίλης Τομπουλίδης, δικηγόρος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στον δήμο της Πάτρας εκ νέου υποψήφιος είναι ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, γιατρός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στον δήμο του Πειραιά υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Α’ Πειραιά.

Στον δήμο της Λάρισας υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Πέτρος Κρίκης, αυτοαπασχολούμενος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μέλος του Τομεακού Γραφείου Λάρισας του ΚΚΕ.

Στον δήμο Ηρακλείου υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Δημήτρης Δουλουφάκης, φαρμακοποιός, μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλογών γονέων Δήμου Ηρακλείου.

Στον δήμο Ιωαννίνων υποψήφια δήμαρχος είναι η Όλυ Τσουμάνη, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου