Ειδήσεις

Στη Σύμη μεγαλοστελέχη, της Coca-Cola κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης

Την Σύμη επέλεξαν τα μεγαλοστελέχη της εταιρείας Coca-Cola κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, για την συνάντησή τους, με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της πολυεθνικής-κολοσσού, κ. Νίκου Κουμμέτη, ο οποίος έχει σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται τακτικά.

Τα περισσότερα από 30 μεγαλοστελέχη της εταιρείας, έμειναν στο νησί επί τετραήμερο συνοδευόμενα από μέλη των οικογενειών τους, που κατ΄ομολογία τους εντυπωσιάστηκαν από το νησί.
Ο Νίκος Κουμέττης, που έχει αγοράσει σπίτι στη Σύμη και αποτελεί το ησυχαστήριό του, είναι πρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Εταιρείας Coca-Cola, και είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε 26 χώρες που εκτείνονται από τη Ρωσία έως την Ιταλία.
Προτού αναλάβει την σημερινή θέση του, διετέλεσε πρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης της εταιρείας The Coca-Cola Company από το 2011 έως το 2016, έχοντας υπό την επίβλεψή του τις δραστηριότητες της Coca-Cola σε 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κρατών μελών της Την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελεύθερων Συναλλαγών και τα Βαλκάνια.
Ο κ. Κουμέττης έχει επίσης υπηρετήσει ως πρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας για τον Καναδά, πρόεδρος της επιχειρησιακής μονάδας Αδριατικής και Βαλκανίων με ευθύνη για εννέα διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία και η Κροατία και ως γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Νοτιοανατολικής Μεσογείου, υπεύθυνος για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου