Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης εις βάρος ομόρρυθμης εταιρείας, που λειτουργεί γνωστό σούπερ μάρκετ στο νησί της Ρόδου προσέφυγε μιας κάτοικος της Ιαλυσού, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 61.239,12 ευρώ λόγω τραυματισμού της.
Όπως εκθέτει στην αγωγή που υπέβαλε δια της πληρεξουσίας δικηγόρου της κ. Μαρίας – Αθανασίας Τομάρα, στις 12 Μαρτίου 2015 και ώρα περίπου 10:30 το πρωί ενώ βρισκόταν στο κατάστημα τροφίμων της εναγόμενης κι ενώ στεκόταν δεξιά της συρόμενης γυάλινης πόρτας της εισόδου του καταστήματος, της συνέβη ατύχημα και συγκεκριμένα συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο.
Το ατύχημα συνέβη διότι η πόρτα εισόδου δεν εφάπτετο με την τζαμαρία του καταστήματος παρά μόνο είχε απόσταση 20-25 εκατοστά και δεν υπήρχε καμία προστατευτική μπάρα ή κάποια ειδική προστατευτική κατασκευή, ούτε και κάποια σήμανση.
Έτσι σε κάποια στιγμή ενώ στεκόταν χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορεί να προβλέψει ότι η πόρτα θα ανοίξει στην κυριολεξία στον αέρα και θα βρίσκεται σε τέτοια αδικαιολόγητη απόσταση από τον τοίχο του καταστήματος, δέχθηκε την πόρτα με τεράστια δύναμη κατά πάνω της η οποία την έριξε αιφνιδίως στο πάτωμα με την δεξιά πλευρά.
Ο πόνος ήταν αφόρητος που δεν μπορούσε να κουνηθεί έτσι την μετέφεραν οι παρευρισκόμενοι στο Νοσοκομείο Ρόδου. Άμεσα έγιναν δυο ακτινογραφίες όπου και οι δύο γιατροί που την εξέτασαν έκριναν ότι χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση.
Νοσηλεύτηκε 7 ημέρες στη χειρουργική κλινική. Η διάγνωση ήταν υποκεφαλικό κάταγμα μηριαίου και υπεβλήθη σε κοχλίωση κεφαλής μηριαίου. Κατόπιν του χειρουργείου έπρεπε να παραμείνει 4 μήνες κλινήρης και κυριολεκτικά ακίνητη στο κρεβάτι και μια φορά το μήνα μεταφερόταν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο για επαναληπτική ακτινογραφία.
Μετά τους 4 δύσκολους μήνες καθήλωσης στο κρεβάτι σηκώθηκε με την βοήθεια του ειδικού ορθοπεδικού τετράποδου. Μετά και τον πέμπτο μήνα η κατάσταση δεν καλυτέρευε αντιθέτως ένοιωθε φρικτούς πόνους στο πόδι που χειρουργήθηκε και συγχρόνως μελάνιασε επικίνδυνα.
Άμεσα πήγε ξανά στο νοσοκομείο όπου και διαγνώσθηκε θρόμβωση!
Εκ νέου λοιπόν ξεκίνησε θεραπεία δύο μηνών. Μετά από 1 έτος συνολικά ξεμπέρδεψε από τα νοσοκομεία και τις θεραπείες, όμως ήταν πολύ αργά για εκείνη διότι έχασε την δουλειά της.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ