Δυναμικό …comeback της Ελλάδας στις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2017, με μία αύξηση της τάξεως του 40% σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά καταγράφει ο γνωστός tour operator Thomas Cook, με βάση τα στοιχεία από τη βρετανική αγορά.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Peter Fankhauser, με αφορμή το σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο, η ζήτηση για Ελλάδα έχει επιστρέψει σε εποχές πριν από την προσφυγική κρίση (που επηρέασε τη σεζόν του 2016) και capital controls (στη σεζόν του 2015).

Ο ίδιος εκτίμησε ότι φέτος ο γνωστός tour operator πρόκειται να φέρει στη χώρα μας κοντά στα 2,5 εκατ. επισκέπτες από όλη την Ευρώπη, 500 χιλ. περισσότερους σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.

Οι επιδόσεις της Ελλάδας ως προς τη ζήτηση φέτος την ανεβάζουν στην κορυφή των δημοφιλέστερων προορισμών για την πελατεία της Thomas Cook, από την 5η όπου είχε πέσει την περυσινή χρονιά.

Ως προς τις τιμές στα πακέτα, εμφανίζονται αυξημένες από 1% έως 3% ανάλογα με τον προορισμό ανά την Ελλάδα, όταν στην ανταγωνίστριά μας Ισπανία το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 6%- 8%.

newmoney.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ