Το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφτηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο συμπατριώτης μας καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αδελαΐδα κος Φίλιππος Λίσγος, στα πλαίσια εθιμοτυπικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ρόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κος Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο του κου Λίσγου, κατά την σαραντακονταετή υπηρεσία του στο Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», από την θέση του Διευθυντή της Παθολογίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως και στην προσφορά του στο 2ο Βαθμό αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησε ως αιρετό μέλος.
«Ο κος Λίσγος είναι από τους ανθρώπους που διαπρέπει, διαφημίζει και προβάλει τον τόπο καταγωγής του προάγοντας την επιστήμη του και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους απόδημους έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Χατζηδιάκος και πρόσθεσε. «Παρότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα, κρατάει «βαθιά» στην καρδιά του την αγάπη του για τη Ρόδο και διατηρεί στενούς δεσμούς με όλους τους φίλους του».
Ο κος Λίσγος συγκινημένος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την φιλοξενία και δήλωσε ότι «η ψυχή του θα βρίσκεται πάντα στο νησί της Ρόδου».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ